Decorațiuni vintage – obiecte și decorațiuni vintage care NU trebuie să lipsească din locuința ta

Decorațiuni vintage

Dacă ești genul de persoană care are o mare pasiune față de istorie și de obiectele vechi ce spun o poveste, stilul vintage este cel care ar trebui să se regăsească în locuința ta. Acesta este caracterizat de piese decorative ce au un aspect uzat, „folosit”, culori estompate, vopseaua șlefuită sau lemnul uzat. Însă toate aceste obiecte pot fi recondiționate și integrate într-un desing modern, iar rezultatul final este unul de poveste. O casă amenajată în stilul vintage este o călătorie în trecut, trezește emoții, căldură și armonie. Află, în rândurile următoare, cum poți integra decorațiuni vintage în casa ta și care sunt cele mai spectaculoase astfel de obiecte vechi ce nu ar trebui să lipsească din locuința ta:

Decoratiuni vintage – cum le integrezi în locuința ta

Decorațiunile interioare vintage pot fi integrate cu mare ușurință în orice încăpere. Este simplu să găsești atât decorațiuni cât și piese de mobilier vechi în numeroasele magazine second hand si vintage shop-uri de la tine din oraș. Avantajul acestor piese vintage este că sunt ieftine, unice, nu se demodează niciodată și sunt încărcate de emoție. Iată cum poți integra obiecte decorative vintage în fiecare cameră a locuinței tale:

  • Decorațiuni vintage în living
  • Obiecte decorative vintage în dormitor
  • Decorațiuni interioare vintage în bucătărie
  • Decorațiuni interioare vintage și retro în baie

Idei de decorațiuni vintage spectaculoase

  • Perne decorative vintage

Acestea pot fi integrate cu ușurință în living și dormitor și conferă spațiului un plus de rafinament.

  • Decorațiuni handmade vintage

Decorațiunile handmade vintage sunt o variantă simplă de a-ți decora locuința. Te poți inspira din clipurile diy de pe internet, acolo unde vei vedea cum poți crea decorațiuni unice.

  • Tablouri canvas cu imagini vintage

Tablourile canvas sunt cele mai apreciate când vine vorba de alegerea decorațiunilor de casă vintage. Fie că optezi pentru tablouri personalizate sau tablouri cu imagini vintage, cum ar fi tablouri cu mașini de epocă sau tablouri pentru dormitor cu imagini vintage, este important să adaugi și o ramă. Află care sunt cele mai potrivite rame pentru tablourile tale pentru a crea un aer vintage aici

  • Pick-up retro

Un pick-up se încadrează perfect printre decorațiunile vintage pentru casă, așa că nu trebuie să lipsească din locuința ta.

Așadar, dacă ai în plan să îți amenajezi casa în stil vintage, decorațiunile interioare vintage nu trebuie să lipsească. Te poți inspira din propunerile noastre, iar locuința ta va arăta inedit. 

Sursa foto: freepik.com, pinterest.com, pepanza.ro