Inca putin...

Tablouri personalizate

Iti recomandam sa incarci o fotografie clara si de dimensiuni mari, astfel incat tabloul tau sa fie cat mai reusit.

Selecteaza imaginea

Etapele personalizării unui tablou canvas

Personalizarea tabloului tău se face în câteva etape simple. Așadar, după ce încarci fotografia dorită, ai câțiva pași de urmat: alegi dimensiunea tabloului, tipul de margine, efectul pentru poză, și, în final, rama exterioară, aceasta fiind opțională.

Ce pot personaliza într-un tablou canvas

Într-un tablou canvas poți personaliza foarte multe elemente, începând cu fotografia, fundalul acesteia, efectul aplicat pe ea sau poți adăuga chiar și un text. De asemenea, poți personaliza tipul de margine (plină, albă, neagră), dimensiunea aleasă și tipul de ramă exterioară.

Tablou personalizat, un cadou deosebit

Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit pentru cei dragi, un tablou personalizat este cea mai bună alegere. Vei reuși să îi surprinzi plăcut și vei trezi nostalgie prin transformarea celor mai frumoase amintiri în tablouri canvas cu adevărat speciale. Încearcă și tu!

În ce orașe livrăm tablouri personalizate?

Pentru a comanda un tablou canvas, trebuie să încarci fotografia dorită pe site și să urmezi pașii pentru configurarea comenzii tale. Dupa confirmarea acesteia, o vom realiza și apoi o vom livra la adresa indicată de tine. Livram în București, Brașov, Cluj Napoca, Sibiu, Constanța, Timișoara, Iași, Craiova, Oradea, Ploiești și în toată țara.

Intrebari frecvente

Indiferent de unde dai comanda ta de tablou canvas personalizat, aceasta va fi livrată cu ajutorul unui curier rapid și va ajunge la tine în maximum 48 de ore de la expedierea ei. Livrăm tablouri canvas atat în Bucuresti, cât și în Brasov, Cluj Napoca, Sibiu, Constanța, Timișoara, Iași, Craiova, Oradea, Ploiești și, bineînțeles, în toată țara.

Da, tot ce trebuie să faci este să ne spui care sunt nevoile tale, iar noi vom realiza orice dimensiune îți dorești, făcându-ți o ofertă personalizată.

Un tablou canvas este, de fapt, o imagine imprimată pe pânză, montată pe un șasiu de lemn, la care se adaugă o agățătoare, astfel încât să fie gata de pus pe perete. Imaginea poate fi una personală, chiar din galeria telefonului, sau o imagine de tip stoc, de pe site-uri de specialitate. Poți citi mai multe aici: https://pepanza.ro/blog/ce-inseamna-tablou-canvas/

Prețul unui tablou variază în funcție de dimensiunea acestuia. Spre exemplu, pentru dimensiunea 20x30 cm, prețul este de 63 lei. Toate celelalte dimensiuni disponibile și prețurile lor le găsești aici https://pepanza.ro/comanda-tablou/, după ce încarci o fotografie.

Timpul de execuție al unui tablou este de 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar livrarea mai durează între 24-48 de ore.

Pentru a plasa o comandă, tot ce trebuie să faci este să intri pe acest link https://pepanza.ro/comanda-tablou/ și să urmezi câțiva pași simpli, după ce încarci fotografia dorită. Dacă nu știi exact ce dimensiune se potrivește fotografiei tale, ne poți contacta, iar noi te vom îndruma pentru a face cea mai bună alegere.

Poți plăti comanda ta fie ramburs, la livrare, fie online cu cardul sau printr-un ordin de plată.

Dacă dorești să faci orice tip de modificare pe fotografia ta, precum schimbarea fundalului, adăugarea unui text, scoaterea anumitor persoane din fotografie sau adăugarea altora, precum și aplicarea unor efecte fotografiei tale, apelează cu încredere la noi. Colegii de la grafică te vor ajuta cu procesarea fotografiei și modificarea acesteia așa cum îți dorești. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi: https://pepanza.ro/contact/