Inca putin...

Tablouri personalizate

Iti recomandam sa incarci o fotografie clara si de dimensiuni mari, astfel incat tabloul tau sa fie cat mai reusit.

Selecteaza imaginea

Etapele personalizării unui tablou canvas

Personalizarea tabloului tău se face în câteva etape simple. Așadar, după ce încarci fotografia dorită, ai câțiva pași de urmat: alegi dimensiunea tabloului, tipul de margine, efectul pentru poză, și, în final, rama exterioară, aceasta fiind opțională.

Ce pot personaliza într-un tablou canvas

Într-un tablou canvas poți personaliza foarte multe elemente, începând cu fotografia, fundalul acesteia, efectul aplicat pe ea sau poți adăuga chiar și un text. De asemenea, poți personaliza tipul de margine (plină, albă, neagră), dimensiunea aleasă și tipul de ramă exterioară.

Tablou personalizat, un cadou deosebit

Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit pentru cei dragi, un tablou personalizat este cea mai bună alegere. Vei reuși să îi surprinzi plăcut și vei trezi nostalgie prin transformarea celor mai frumoase amintiri în tablouri canvas cu adevărat speciale. Încearcă și tu!

În ce orașe livrăm tablouri personalizate?

Pentru a comanda un tablou canvas, trebuie să încarci fotografia dorită pe site și să urmezi pașii pentru configurarea comenzii tale. Dupa confirmarea acesteia, o vom realiza și apoi o vom livra la adresa indicată de tine. Livram în București, Brașov, Cluj Napoca, Sibiu, Constanța, Timișoara, Iași, Craiova, Oradea, Ploiești și în toată țara.