Personalizează un canvas!

Folosește configuratorul nostru pentru a-ți personaliza rapid și ușor tabloul preferat, în doar câțiva pași simpli!!

Tablouri personalizate

Rating 4.9  

(1.264 de recenzii Google)

Dacă ești în căutarea unui cadou deosebit pentru cei dragi, un tablou personalizat este cea mai bună alegere.

Canvas & Multicanvas

Cu peste 30 opțiuni, găsești mereu alegerea potrivită. (vezi modele)

Tablouri pentru copii

Tablouri pentru copii - colaje artistice și pline de farmec. (vezi modele)

Tablouri pentru familie

Tablouri care spun povestea voastră: tablouri pentru familie. (vezi modele)

Tablouri pentru cupluri

Tablouri care spun povestea voastră - pentru cupluri. (vezi modele)

Tablouri pentru aniversari

Tablouri care spun povestea voastră - pentru aniversari. (vezi modele)

Personalizarea tabloului

Începe procesul de personalizare a tablourilor, alegând un model și încărcând fotografiile preferate. Urmează cu atenție pașii pentru a obține un tablou canvas personalizat perfect.

Calitatea fotografiilor încărcate

Fiecare fotografie este atent verificată, iar în cazul unei calități mai slabe, folosim programe de recompunere a imaginii bazate pe inteligență artificială pentru a asigura un rezultat final de cea mai bună calitate.

Formatul și orientarea tabloului

Dimensiunea și orientarea tabloului sunt stabilite de fotografiile încărcate. Ne străduim să încadrăm fiecare fotografie cu grijă, evitând decupările sau minimizându-le pe cât posibil. Dacă încarci o fotografie în format portret, tabloul tău va fi în format portret și invers. Ne dorim să menținem aspectul original al fotografiei tale și să oferim un tablou personalizat care să se potrivească dorințelor tale.

Expediere și Livrare

Comenzile sunt expediate conform opțiunii de livrare alese de tine. Alege "Livrarea Express" pentru expediere în 1-4 ore de la confirmarea comenzii, "Livrare Standard" în 24-48 de ore sau "Livrare Economică" în 3-4 zile. Livrarea se efectuează prin intermediul firmelor de curierat în 24-48 de ore de la expediere în România, iar pentru livrarea internațională, te rog să ne contactezi folosind pagina de contact.

Intrebari frecvente

Indiferent de unde dai comanda ta de tablou canvas personalizat, aceasta va fi livrată cu ajutorul unui curier rapid și va ajunge la tine în maximum 48 de ore de la expedierea ei. Livrăm tablouri canvas atat în Bucuresti, cât și în Brasov, Cluj Napoca, Sibiu, Constanța, Timișoara, Iași, Craiova, Oradea, Ploiești și, bineînțeles, în toată țara.

Da, tot ce trebuie să faci este să ne spui care sunt nevoile tale, iar noi vom realiza orice dimensiune îți dorești, făcându-ți o ofertă personalizată.

Un tablou canvas este, de fapt, o imagine imprimată pe pânză, montată pe un șasiu de lemn, la care se adaugă o agățătoare, astfel încât să fie gata de pus pe perete. Imaginea poate fi una personală, chiar din galeria telefonului, sau o imagine de tip stoc, de pe site-uri de specialitate. Poți citi mai multe aici: https://pepanza.ro/blog/ce-inseamna-tablou-canvas/

Prețul unui tablou variază în funcție de dimensiunea acestuia. Spre exemplu, pentru dimensiunea 20x30 cm, prețul este de 63 lei.

Timpul de execuție al unui tablou este de 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar livrarea mai durează între 24-48 de ore.

Pentru a comanda, urmează acești pași simpli: alege modelul dorit, încarcă fotografia și plasează comanda. Dacă nu știi exact ce dimensiune se potrivește fotografiei tale, ne poți contacta, iar noi te vom îndruma pentru a face cea mai bună alegere.

Poți plăti comanda ta fie ramburs, la livrare, fie online cu cardul sau printr-un ordin de plată.

Dacă dorești să faci orice tip de modificare pe fotografia ta, precum schimbarea fundalului, adăugarea unui text, scoaterea anumitor persoane din fotografie sau adăugarea altora, precum și aplicarea unor efecte fotografiei tale, apelează cu încredere la noi. Colegii de la grafică te vor ajuta cu procesarea fotografiei și modificarea acesteia așa cum îți dorești. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi: https://pepanza.ro/contact/