Cadouri șefa – cele mai bune idei de cadouri pentru șefa ta care o vor impresiona

cadouri sefa

Misiunea de a-i cumpăra un cadou șefei tale ți se pare imposibilă? Noi îți garantăm că nu este deloc așa și te vom ajuta să găsești darul perfect pentru aceasta. Însă, înainte de a începe să cauți în diverse magazine sau pe diferite site-uri cadoul perfect, este nevoie să analizezi puțin situația. 

În primul rând, cadourile pentru șefa trebuie să i se potrivească și să o reprezinte. Șefa ta are vreo pasiune, spre exemplu este pasionată de călătorii sau vă surprinde mereu cu dulciuri făcute de ea sau iubește operele de artă? Dacă reușești să identifici o astfel de pasiune pe care superiorul tău o are, ești cu un pas mai aproape de cadoul perfect. Oferindu-i un dar care să o reprezinte o va măguli și va aprecia faptul că o cunoști bine și că îi acorzi atenție și timp să afli cât mai multe despre ea. 

Un alt criteriu important de care să ții cont este vârsta acesteia. De foarte puține ori îi poți dărui șefei tale de 30 de ani, același cadou pe care i l-ai oferi uneia de 50, asta dacă nu este un dar clișeic. Scopul tău este să-i faci o surpriză cât mai plăcută de care să se bucure și care să i se potrivească. 

Așadar, după ce ai stabilit aceste două criterii, poți trece mai departe, direct la căutarea cadoului. Iar pentru a-ți ușura munca, în rândurile următoare îți oferim cele mai bune idei de cadouri pentru șefa ta pe care i le poți oferi în funcție de ocazie, dar și daruri de care trebuie să te ferești când vine vorba de aceasta. 

Tipuri de cadouri pentru șefa 

Cadou sefa

Ca să te poți decide care ar fi cea mai bună idee de cadou pentru șefa ta, este important să te decizi asupra unui tip. Există mai multe categorii, unele mai originale decât altele, dar la fel de potrivite pentru a fi oferite în dar acestei persoane. Iată care sunt cele 3 tipuri de cadouri pentru șefa ta: 

 • Cadouri personalizate 

Cadourile personalizate sunt unice și pot fi dăruite oricui, mai ales că pot fi create exact așa cum îți dorești tu. Acest tip de cadou este foarte apreciat, deoarece necesită implicare și un timp în plus de gândire pentru a da naștere darului perfect. Printre cele mai populare cadouri personalizate pentru șefa se numără tablourile personalizate, cănile personalizate sau un ceas cu ajutorul căruia să-și decoreze biroul, dar și un mesaj de apreciere în ramă.  

 • Cadouri handmade 

Cadourile handmade sunt speciale și au o mare încărcătură emoțională, deoarece conțin implicarea și dragostea ta. Așa că dacă ai o anumită pasiune sau un talent cu ajutorul căruia poți crea anumite obiecte unice, îndrăznește să o faci. Spre exemplu, dacă ești talentat la desen, poți picta o mică operă de artă pe care să o înrămezi. Alte idei de cadouri handmade, ușor de confecționat sunt lumânările parfumate, decorațiuni simple de interior, veselă din lut, căni pictate manual. 

 • Cadouri utile

Unul din criteriile de bază ale cadourilor pentru șefă este utilitatea acestora. Este important să-i oferi ceva de care se poate folosi și de care are nevoie, astfel darul tău nu va ajunge într-un dulap cu alte obiecte nefolositoare și lipsite de personalitate. Câteva idei de cadouri pentru șefă, extrem de utile, sunt decorațiunile de interior, pe care să le folosească fie acasă, fie la birou, halat de baie, robot de bucătărie și multe altele. Plantele sunt și ele printre preferate, cu ajutorul acestora poate crea chiar un design biofilic, care să o ajute să se simtă minunat. 

Idei de cadouri pentru șefa în funcție de ocazie

Există câteva ocazii speciale în care ar trebui să te gândești la șefa ta pentru a-i oferi un cadou, printre care: Ziua Femeii, Crăciunul și ziua ei de naștere. Dacă îți apreciezi șefa și simți că te ambiționează și te motivează să-ți faci treaba cât mai bine, ba mai mult, este apropiată de tine și te înțelege, oferă-i un cadou unic.  

Cadouri pentru șefa de 8 martie

Luna martie este plină de culoare și de flori de care trebuie să profiți când vine vorba de cadouri pentru Ziua Femeii. Așa că, cele mai sigure cadouri pentru șefa de 8 martie sunt aranjamentele florale mari, cu lalele, narcise, frezii și zambile, oferite alături de o cutie de ciocolată rafinată. Dar dacă vrei să aibă un dar de care să nu se bucure doar o scurtă perioadă, îți propunem să apelezi la tablourile cu flori, care pot fi împachetate cât mai special în folie colorată și care vor fi apreciate. Iată câteva modele perfecte pentru a fi oferite șefei tale de 8 martie.  

tablou lalele
tablou lalele
tablou flori
tablou bujori

Dacă șefa ta este mămică, îi poți oferi un cadou care s-o emoționeze cu adevărat chiar de Ziua Mamei. Cum poți face acest lucru? Încearcă să complotezi cu o persoană apropiată ei pentru a-ți oferi o fotografie specială de familie și comandă-i un tablou personalizat. Acest cadou nu va da greș niciodată pentru că nimic nu o va emoționa mai tare decât copilul ei. 

Alte idei de cadouri de cadouri pentru șefă de 8 martie sunt:

 • Eșarfă din satin, viu colorată 
 • Cercei din argint 
 • Set de produse pentru îngrijire personală 

Cele mai potrivite cadouri pentru șefa de ziua ei 

Ziua de naștere a șefei tale este un alt moment ce trebuie marcat printr-un cadou care să-i aducă zâmbetul pe buze. Aceasta este ocazia perfectă în care ai putea să-i organizezi o petrecere surpriză la birou alături de colegii tăi. Cumpărați un tort, câteva baloane, o șampanie și pregătiți-vă pentru o zi specială. 

Cadou sefa ziua ei

Sociabilă, activă, cu simțul umorului, profesionistă, înainte de toate șefa ta este femeie, iar femeilor le place să se simtă apreciate, mai ales de ziua lor. În plus, sigur se va bucura dacă va observa că ești atent la  nevoile ei, așa că, pentru a-i oferi un cadou care s-o surprindă, analizează-i biroul și gândește-te ce i-ar lipsi. Cele mai bune cadouri pentru șefa sunt: 

tablou motivational
tablou motivational
tablou motivational

Există și variante de cadouri pentru șefa feminină, stilată, pasionată de modă și accesorii. Dacă șefa ta se încadrează în această tipologie, nu ezita să apelezi la următoarele idei de cadouri: 

 • Cutie de bijuterii 
 • Brățară 
 • Poșetă din piele 
 • Portofel din piele 

Idei de cadouri pentru șefa de Crăciun 

Cadou sefa Craciun

Goana după cadouri în perioada sărbătorilor poate fi copleșitoare, mai ales dacă ai o listă mare de persoane pentru care trebuie să găsești daruri de pus sub brad. Important este ca pe lista ta să se regăsească și șefa, deoarece este o ocazie ce trebuie marcată printr-un cadou. Poate fi dificil să mergi în zeci de magazine pline de oameni debusolați care nu știu ce vor să cumpere și tu să te plimbi la fel de pierdut printre ei, de aceea îți recomandăm să-ți faci un plan înainte să ieși la „vânătoarea” cadoului perfect pentru șefa ta. Iar pentru a nu da greș, te ajutăm noi cu câteva idei de cadouri pentru șefa de Crăciun: 

 • Agendă/ Planner 
 • Obiecte cu tematică de Crăciun 
 • Coș cadou 
 • Set pentru ceai 
 • Tablouri de Crăciun
 • O carte

Cadouri șefa – daruri pe care trebuie să le eviți 

În rândurile anterioare ți-am prezentat care sunt cele mai bune idei de cadouri pe care i le poți oferi șefei tale care nu vor da greș, în funcție de ocazie. Însă, este important să menționăm că există o listă de obiecte pe care nu ar trebui niciodată să i le oferi acesteia. Ține cont că superiorul tău nu este un membru al familiei sau o prietenă foarte apropiată, de aceea trebuie să-i arăți respect și să nu-ți permiți să faci glume proaste care l-ar pune într-o postură incomodă. Printre cadourile pe care trebuie să le eviți cu orice preț atunci când vine vorba de șefa ta sunt: 

 • Bani în plic 
 • Cosmetice 
 • Cadouri cu implicare religioasă 
 • Cadouri foarte scumpe 

În concluzie, misiunea cadoul perfect pentru șefa poate fi una destul de dificilă și îți poate consuma destul de mult timp și energie, dar, cu toate asta, nu trebuie să lași evenimentele importante din an să treacă fără să îi oferi un cadou special. Arată-i superiorului tău că îl apreciezi și îl respecți prin obiecte speciale, utile și calitative. 

Sursa foto: Freepik.com, Pepanza.ro