Cadouri pentru fini – alege cele mai potrivite cadouri pentru „copiii” tăi

Nașii sunt considerați a fi îngerii păzitori ai finilor, pentru că este și responsabilitatea lor de a fi alături de ei în toate etapele vieții. Dacă ai primit onoarea de a fi naș la nuntă, atunci trebuie să alegi cele mai frumoase cadouri pentru orice ocazie. Este important să se simtă apreciați și să știe că au și pe altcineva pe care să se bazeze în caz că părinții nu mai pot oferi această posibilitate. Citește articolul următor ca să afli care sunt cele mai potrivite cadouri pe le pot oferi nașii finilor lor. 

Tipuri de cadouri pentru fini

Întâi de toate, dacă vrei să alegi cadoul perfect pentru finii tăi, primul pas este să te hotărăști ce tip de cadou vrei să le pregătești în funcție de ce mesaj vrei să le transmiți și în funcție de cât timp ai la dispoziție. Așadar, iată ce tipuri de cadouri poți să le oferi finilor tăi:

 • Cadouri personalizate

Cadourile personalizate sunt unice și potrivite pentru toată lumea, mai ales că le creezi așa cum dorești tu. A-ți dedica timpul pentru a gândi și a crea un cadou personalizat este cel mai special lucru care poate exista, pentru că necesită imaginație, timp și gândire. În plus, sunt cele mai memorabile cadouri, așa că finii tăi sigur îl vor prețui toată viața lor. 

 • Cadouri handmade

Cadourile handmade sunt o alternativă a cadourilor personalizate, dar sunt mult mai simbolice și speciale decât cadourile comandate de pe internet, chiar dacă sunt și ele personalizate. De ce? Pentru că le faci cu mâna ta. Chiar dacă acum poți să comanzi cadouri handmade de pe internet, cel mai frumos lucru este timpul și efortul investit în cadou. Trebuie doar să ai încredere în tine și să procuri toate materialele necesare pentru realizarea cadoului. 

Pictura sticla cadou handmade-min
 • Cadouri practice

În categoria cadourilor practice intră acele obiecte care sunt utile pentru finii tăi, cum ar fi roboți de bucătărie, obiecte pentru terasă și grădină, lenjerii de pat sau obiecte de decor. Este cel mai ușor mod de face cadouri, pentru că tot ce trebuie să faci este să afli de ce au nevoie finii tăi sau ce obiecte doresc să schimbe în casă. 

Idei de cadouri pentru fini – cum să-i faci să se simtă speciali?

Cadourile au fost inventate pentru a fi oferite persoanelor care sunt speciale în viața ta și a le arăta iubirea față de ei. Se mai întâmplă să epuizezi toate ideile de cadouri posibile, așa că află mai departe ce cadouri poți să le faci finilor tăi ca să se simtă cu adevărat speciali.

Idei de cadouri personalizate pentru fini

 • Tablouri personalizate

Tablourile personalizate sunt un cadou perfect pentru oricine, pentru că sunt considerate opere de arte moderne și pentru că le oferi șansa finilor tăi să țină în casa lor un obiect care are o valoare sentimentală pentru ei. Poți să le oferi un tablou care să vă reprezinte pe voi sau un moment important din viața lor. 

 • Ramă cu un colaj foto

O ramă cu un colaj foto este un cadou extrem de special, mai ales că poți să alegi fotografii care să reprezinte cele mai frumoase amintiri din toate etapele vieții lor. De la nunta lor, de la aniversările în familie, momentele de la sărbători și chiar și din momentul nașterii lor. 

colaj foto-min
 • Un mesaj în ramă

Un cadou absolut excelent poate să fie un mesaj sau o glumă pe care doar voi o știți, scris cu un font foarte drăguț și înrămat. Dar dacă vrei să ajungi la un alt nivel, atunci poți să faci rost de jurămintele lor de la nuntă și să le înrămezi. 

Idei de cadouri handmade pentru fini

Cum am menționat și anterior, niciun cadou nu se compară cu unul handmade, făcut din suflet și în care a fost investit timp. Așa că iată câteva cadouri handmade pe care le poți face și tu cu ușurință:

 • Căni pictate manual

Cănile pictate manual sunt așa de tradiționale și de speciale, încât finii tăi sigur le vor folosi zi de zi sau le vor folosi doar ca decor. În orice caz, vor avea un motiv să se mândrească. 

cani pictate manual-min
 • Bombe de baie

Bombele de baie sunt o opțiune excelentă pentru un cadou, mai ales că sunt utile pentru oricine care are nevoie de o mică pauză din viața de zi cu zi. Foarte multe persoane au un mini business unde creează bombe de baie din materiale organice și eco-friendly. 

bomba de baie-min
 • Lumânări parfumate

Dacă vrei să completezi rutina de relaxare a finilor tăi, atunci poți să le oferi lumânări parfumate handmade. 

lumanari parfumate
 • Obiecte de bucătărie din lemn

Poți să le oferi obiecte de bucătărie din lemn personalizate cu numele lor, cu un simbol care să-i reprezinte sau cu un mesaj drăguț. De la tacâmuri, până la cutii de ceai și cafea, ai o sumedenie de posibilități. 

tacamuri de lemn

Idei de cadouri practice pentru fini

Este un lucru sănătos și normal să fii într-o relație apropiată cu finii tăi, astfel încât să știi ce le lipsește sau de ce au nevoie la momentul actual. 

 • Obiecte de decor 

Poate finii tăi se gândesc demult să ofere o notă de culoare sau eleganță camerei lor, dar nu au avut nicio idee până acum. De ce să nu sari tu în ajutorul lor? Poți să le oferi statuete, obiecte cu LED 3D sau tablouri canvas. Tablourile canvas de la Pepanza se găsesc în orice tematică, de la feng shui, până la tematici abstracte și picturi cu peisaje. Trebuie să fii atent și să analizezi stilul locuinței lor, pentru ca tablourile să se plieze pe culorile camerei. 

Dacă vrei să alegi tablouri mai interesante, să știi că tablourile multicanvas sunt alegerea perfectă, pentru că sunt foarte moderne și schimbă complet designul încăperii. 

tablouri multicanvas 3 piese
tablouri multicanvas 5 piese
 • Lenjerii de pat și halate de baie

Paturile sunt menite să aducă răsfăț, confort și liniște, iar pentru acest lucru, alege cadouri pe măsură, cum ar fi lenjerii de pat sau halate de baie pufoase. Secretul este să fie obiecte cu personalitate și din calitate superioară. 

 • Robot de bucătărie

Dacă fina ta adoră să facă prăjituri, atunci cel mai util lucru pe care îl poți oferi este un mixer static pentru prăjituri. Un astfel de mixer îi va ușura cu siguranță munca. Un alt obiect de bucătărie util este o friteuză sau un blender. 

mixer

Nu este așa de greu să alegi cadoul perfect pentru finii tăi, secretul este să le urmezi dorințele, să știi de ce au nevoie și care este stilul lor. Dacă alegi una dintre variantele prezentate în acest articol, sigur îți vei face finii cei mai fericiți. 

Sursa foto: Pexels.com, Flickr.com, Unsplash.com, Freepik.com, Pepanza.ro.