Ce este un tablou multicanvas ?

Pentru a afla ce este un tablou multicanvas, trebuie să explicăm, în primul rând, ce este un tablou canvas. O fotografie imprimată pe un material special, tăiat cu grijă și apoi prins pe un cadru de lemn, reprezintă un tablou canvas.

Ce este, așadar, un tablou multicanvas?

Tablourile canvas se împart în mai multe categorii:
– tablouri canvas simple
tablouri multicanvas
– colaje pe canvas

Exemplu Tablou Canvas 1 Frame

Tablourile canvas simple sunt cele cu o singură fotografie imprimată, personală sau de stoc. Colajele sunt formate din mai multe imagini imprimate pe același canvas. Tablourile multicanvas sunt formate din aceeași imagine împărțită în 2, 3 sau chiar mai multe părți.

Exemplu Tablou Multicanvas 3 Frame

Tablourile multicanvas sunt ideale pentru a decora un perete într-o casă, într-un spațiu mai mare, precum o cafenea sau o sală de ședințe. Cele mai bune imagini care pot fi imprimate pe asemenea tablouri sunt panoramele sau imaginile foarte mari, la o calitate bună.

Un tablou multicanvas poate avea mai multe forme, fie pătrat, fie dreptughiular și se poate imprima la diferite dimensiuni. Dimensiunile se stabilesc în funcție de calitatea fotografiei și dorința clientului, bineînțeles.

Tablourile canvas pot fi personalizate cu fotografiile clienților, citatele preferate sau chiar combinații de text și fotografii. De asemenea, pot fi și tablouri canvas predefinite, cu fotografii de stoc, pe care le găsiți direct pe site-ul nostru.

Așadar, pentru un cadou deosebit, oferit cuiva drag, sau chiar pentru a-ți decora propria casă ori biroul, comandă un tablou chiar acum!`

Lasă un răspuns