Cadouri pentru iubitorii de pisici, câini și alte animale: Idei și sfaturi pentru a-i surprinde pe cei dragi!

Achiziționarea cadourilor reprezintă momentul prielnic de a le arăta celor din jur iubirea și aprecierea pe care le-o porți. Este cunoscut faptul că iubitorii de animale sunt oameni cu intenții pure, oameni cu o inteligență emoțională foarte bine dezvoltată și cu o inimă caldă și primitoare. De aceea, dacă dorești să ii dăruiești unei persoane apropiate un cadou reprezentativ și unic, ține cont de sfaturile și de ideile din acest articol, ce te vor ajuta să faci alegerea potrivită.

Cadouri pentru iubitorii de animale – Sunt tablourile personalizate o idee bună?

Când vine vorba despre surprinderea și încântarea celor dragi, cadourile sunt modalitatea perfectă prin care să le arăți acestora sentimentele tale, astfel că darurile personalizate reprezintă darul potrivit în orice situație. Tablourile personalizate sunt dovada faptului că ții la persoana căreia i-l dăruiești, cunoscându-i destul de mult viața personală încât să știi cât de mult își iubește animalul de companie. Aceste tablouri reprezintă un cadou potrivit în orice situație, întrucât acestea aduc locuinței căldură și o notă din personalitatea proprietarului. Ai posibilitatea de a dărui un tablou inedit, care să surprindă strânsa legătură între animalul de companie și omul său, sau un tablou amuzant și unic ce poate să conțină doar poza animalului de companie. Dacă persoana căreia dorești să îi achiziționezi un tablou este iubitoare de animale, însă nu deține unul, ai la dispoziție o gama largă de tablouri cu animale pe care să i le cumperi. 

tablou pisica 1 prima poza
tablou caini 1 poza 2
tablou caini 1 poza 2

Idei de cadouri pentru iubitorii de animale

Animalele sunt ființe minunate, ce aduc bucurie în sufletul oricui, astfel că posesorii de necuvântătoare sunt percepuți ca fiind persoane deschise și vesele. Dacă dorești să îi cumperi un cadou cuiva care deține un animal, trebuie să alegi darul respectiv în funcție de tipul de animal. Dacă persoana în cauză are mai multe necuvântătoare, poți alege un cadou general pentru toate, precum un tablou canvas personalizat ce conține poza tuturor, sau câte un dar pentru fiecare animal în parte.

femeie creata cu catel 2 poza 1
pisica care scoate limba poza 2
caini si pisici 2 poza 3
femeie cu catel maro 2 poza4

Cadouri pentru iubitorii de pisici – 3 idei de daruri inedite

Pisicile sunt animale independente, cărora le place atenția, însă nu în exces și doresc să o primească doar în momentul în care ele simt să se apropie de ține. De aceea, este destul de dificil să alegi un cadou potrivit pentru un astfel de animal, sau pentru posesorul acestuia. Totuși, ai posibilitatea de a alege câteva daruri inedite, care ar bucura pe oricine.

  • Cană personalizată cu pisica persoanei respective – este o alegere potrivită pentru orice iubitor de pisici care dorește să își bea dimineața cafeaua lângă animalul său. Cana poate să aibă poza animalului sau o mini-sculptură a pisicii, ieșită în relief;
  • O jucărie specială- poți opta pentru un ansamblu de pisici dacă îți permite bugetul. Stăpânul va aprecia cu siguranță gestul tău, iar pisica va fi, cu siguranță, mai mult decât încântată;
  • O pisică ar reprezenta cu siguranță un cadou inedit pentru orice iubitor al acestei specii. Poți cumpăra un astfel de animal, însă varianta mult mai apreciată ar fi să adopți o pisică. În felul acesta, vei oferi două cadouri: persoanei pe care o iubești îi dăruiești un amic pe viață, iar pisicii îi vei oferi o viață plină de iubire și răsfăț.
femeie cu catel maro 2 poza4
cana 21 poza 2
ansamblu pisici 21 poza 3

Sfaturi pentru achiziționarea de cadouri pentru iubitorii de câini

În cazul iubitorilor de câini, ai posibilitatea de a îi dărui numeroase cadouri utile, având la dispoziție o gamă largă de idei perfecte, precum boluri alimentare, mici jucării sau recompense. Pentru iubitorii de câini, alege un tablou cu poza animalului, o cană personalizată, magneți de frigider sau haine pentru animal.

poza catel haina rosie 22 poza 2
haina catel  gri 22 poza 1
caine care se joaca 22 poza 3

Ce cadouri poți oferi iubitorilor de țestoase, pești sau hamsteri?

Oamenii care dețin astfel de animale de companie sunt firi expansive, dar care preferă necuvântătoare ce necesită mai puțină atenție. Pentru aceștia poți alege să cumperi un acvariu sau o cușcă (după caz), ori diverse accesorii pentru animale. Poți alege și în cazul acesta achiziționarea tablourilor canvas personalizate, sau cu alte animale.

tablou pesti 23

Așadar, dacă este necesar să achiziționezi un cadou pentru un iubitor de animale, ține cont de câteva sfaturi pentru a lua decizia corectă. Optează pentru obiecte personalizate sau lucruri necesare oricărui animal, precum recompense, haine sau diverse accesorii.

Sursă foto: Pexels.com.