Cadouri nași: 50+ idei de cadouri inedite pentru orice eveniment și sărbătoare

Cadouri nași 50+ idei de cadouri inedite pentru orice eveniment și sărbătoare! - poza cover

Nașii sunt printre cele mai importante persoane, atât din viața unui copil, cât și din cea a unui cuplu. Practic, aceștia sunt considerați a fi părinții spirituali, care ar trebui să îi ajute pe finii lor din toate punctele de vedere. Indiferent că ești la început de drum alături de partenerul tău sau aveți un mariaj de lungă durată, este foarte important să ai o relație strânsă cu nașii, deoarece aceștia vor deveni cei mai buni prieteni ai voștri. 

Pentru că ei au fost întotdeauna alături de familia ta, cu siguranță simți nevoia să le răsplătești bunătatea, și cum poți face acest lucru mai bine decât printr-un cadou de mulțumire? Dacă vrei să îi impresionezi și să alegi un dar emoționant și original, ia în considerare toate ideile de mai jos și nu vei da greș!

Cadouri pentru nași – cum să alegi darul potrivit

1. Cadouri pentru nași - cum să alegi darul potrivit

Pentru a face un cadou inedit, trebuie să știi înainte cum să îl alegi și care sunt primii pași în căutarea acestuia. Vrei să le oferi un lucru practic? Un dar semnificativ sau o amintire emoționantă? Ei bine, acestea sunt primele întrebări și răspunsuri la care să te gândești. 

În ceea ce privește lucrurile practice, ele pot fi folositoare, însă este destul de greu să le nimerești nevoile dacă nu îi întrebi ce își doresc. Fie că mergi pe ideea de a cumpăra un obiect util pentru casă, fie un produs care să îi ajute în viața de zi cu zi, toate acestea sunt idei care nu le vor oferi acel sentiment de emoție și gratitudine. Cea mai bună soluție este să alegi un cadou care să le aducă zâmbetul pe buze și prin care să se poată reda sentimentul de mulțumire pe care îl porți față de ei. 

De asemenea, tot la acest capitol trebuie să ții cont de personalitatea lor individuală, de energia pe care o au ca întreg, de gusturile lor și de stilul de viață pe care îl au. Dacă sunt persoane care adoră călătoriile, iubesc plimbările în aer liber și sunt foarte activi, cu siguranță trebuie să mergi pe un cadou care exprimă întocmai acest lucru. În altă ordine de idei, dacă preferă comoditatea, decorațiunile sau un film bun, darul tău trebuie să fie ales tot în această direcție. 

Cadourile care nu pot da greș niciodată, pentru că sunt foarte valoroase din punct de vedere emoțional și spiritual sunt cele care au legătură cu cei dragi. Este important să mizezi pe un dar pe care nașii să îl aibă mereu ca amintire. De aceea, pozele cu ei doi, cu voi, cu copiii sau oricine face parte din familie sunt o alegere perfectă. De asemenea, tablourile personalizate sunt o soluție foarte bună de a oferi o amintire și, totodată, un element de decor unic. 

Cadouri pentru nașii de botez în funcție de eveniment

2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment

După ce ți-ai dat seama care este direcția în care vrei să mergi în alegerea cadoului, trebuie să mai ții cont și de evenimentul la care urmează să participați. Fie că este vorba de o sărbătoare, ziua de naștere a unuia dintre ei sau pur și simplu o petrecere de casă nouă, este important să iei în considerare și aceste aspecte. 

De exemplu, sărbătorile de iarnă nu pot trece fără să îți vizitezii nașii, iar acest lucru înseamnă că trebuie să le aduci un cadou, oricât de mic, pe care să îl prețuiască de-a lungul timpului. Cu ajutorul lui îți poți exprima respectul față de ei și aprecierea pe care le-o porți, iar în acest fel te vei asigura că vei rămâne atât în sufletele, cât și în casele lor. 

Cadouri pentru nași de Crăciun

Crăciunul este o oportunitate foarte bună de a-ți petrece timpul alături de familie, iar nașii nu ar trebui să lipsească din această ecuație. De asemenea, cadoul pentru ei este și el pe lista de lucruri importante din această perioadă. Iată câteva idei care te pot inspira:

  • tablou de Crăciun – dacă știi că nașii sunt persoane care adoră decorațiunile interioare, atunci acesta este un dar perfect pentru ei. Majoritatea persoanelor își împodobesc locuința de sărbători, iar un canvas cu motive de Crăciun nu poate da greș. Poți să alegi diferite poze cu figurine din turtă dulce, globuri, oameni de zăpadă sau tot felul de imprimeuri impresionante. 
  • poze de familie – un cadou extrem de emoționant, care cu siguranță va fi apreciat, este un colaj cu poze de familie. De exemplu, poți scoate la imprimantă câteva imagini cu cei dragi, pe care să le lipești pe un board sau poți apela la un tablou personalizat
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.1 Cadouri pentru nași de Crăciun (1)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.1 Cadouri pentru nași de Crăciun (2)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.1 Cadouri pentru nași de Crăciun (3)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.1 Cadouri pentru nași de Crăciun (4)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.1 Cadouri pentru nași de Crăciun (5)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.1 Cadouri pentru nași de Crăciun (6)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.1 Cadouri pentru nași de Crăciun (7)

Cadouri pentru nași de Paște

Precum Crăciunul, Paștele este o sărbătoare importantă, ce trebuie petrecută alături de familie. Cadourile pentru acest eveniment nu trebuie să fie unele extrem de scumpe, ci mai degrabă simbolice. Iată câteva idei:

  • tablou cu peisaje – ce poate fi mai frumos decât un tablou cu un peisaj mirific, agățat pe unul dintre pereții dormitorului, holului sau livingului? Dacă nașii tăi sunt persoane care apreciază natura, munții, marea sau visează de foarte mult timp să ajungă într-un anume loc sau oraș, un canvas de acest fel va fi o surpriză foarte frumoasă. Poți alege un tablou care înfățișează Parisul, Veneția, Italia sau pur și simplu o mică oază de fericire, precum o plajă la apus, un câmp cu maci și multe altele.
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nați de Paște - tablouri cu peisaje (1)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nați de Paște - tablouri cu peisaje (2)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nați de Paște - tablouri cu peisaje (3)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nați de Paște - tablouri cu peisaje (4)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nați de Paște - tablouri cu peisaje (5)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nați de Paște - tablouri cu peisaje (6)
  • tablouri abstracte – dacă nașii tăi sunt persoane care iubesc arta, vor aprecia cu siguranță un tablou abstract. Totuși, ai grijă să optezi pentru un model care să se potrivească cu designul interior al locuinței lor. Poți alege o mulțime de modele, printre care și imprimeuri cu femei misterioase, cu fum colorat, mâini de gheață și foc sau un animal desenat în mod abstract.  
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nași de Paște - tablouri abstracte (1)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nași de Paște - tablouri abstracte (2)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nași de Paște - tablouri abstracte (3)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nași de Paște - tablouri abstracte (4)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nași de Paște - tablouri abstracte (5)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.2 Cadouri pentru nași de Paște - tablouri abstracte (6)

Cadouri pentru nași de aniversarea lor

Cadoul pentru aniversarea nașilor este extrem de important și are o semnificație majoră. Practic, datorită faptului că sunt ca niște părinți spirituali, succesul lor în căsnicie poate reprezenta calea pe care un cuplu tânăr să o urmeze, pentru a avea o relație la fel de longevivă. Desigur, acest lucru poate fi interpretat după bunul plac, însă un astfel de eveniment nu poate trece neobservat. Este foarte important să alegi un dar caracteristic lor și, mai ales, ceva care să oglindească relația pe care o aveți.

  • tablouri multicanvas cu 3 piese – acestea pot reprezenta un cadou excepțional pentru nașii tăi, deoarece au un design unic, ce oferă personalitate oricărei încăperi. Confecționat din 3 piese de diferite dimensiuni, un astfel de tablou alcătuiește o imagine completă, extrem de impresionantă. Poți alege diferite modele care întruchipează peisaje, galaxii, cele patru anotimpuri, flori sau animale. Un lucru de care trebuie să ții cont este ca imaginea să fie reprezentativă pentru cei doi. 
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.3 Cadouri pentru nași de aniversarea lor - tablouri multicanvas cu 3 piese (1)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.3 Cadouri pentru nași de aniversarea lor - tablouri multicanvas cu 3 piese. (2)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.3 Cadouri pentru nași de aniversarea lor - tablouri multicanvas cu 3 piese. (3)
2.-Cadouri-pentru-nasi-de-botez-in-functie-de-eveniment-2.3-Cadouri-pentru-nasi-de-aniversarea-lor-tablouri-multicanvas-cu-3-piese-.5
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.3 Cadouri pentru nași de aniversarea lor - tablouri multicanvas cu 3 piese. (6)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.3 Cadouri pentru nași de aniversarea lor - tablouri multicanvas cu 3 piese. (7)
  • tablouri personalizate – dacă nu le cunoști foarte bine gusturile nașilor tăi, cea mai simplă soluție este un tablou personalizat. Poți alege orice imagini îți dorești și să le așezi în așa fel încât să creeze un colaj perfect. Pentru că trebuie să fie o surpriză, nu le cere nașilor poze. O idee mult mai bună este să iei câteva de pe rețelele lor de social media. 

Cadouri pentru nași de ziua lor

Cu siguranță, ori de câte ori tu, partenerul tău sau copilul vostru, pe care nașii l-au botezat, v-ați serbat onomastica, aceștia au fost mereu prezenți și pregătiți cu un cadou. Ei bine, acum este rândul vostru să impresionați prin alegerile făcute. Atunci când pornești în căutarea darului perfect, ține cont de personalitatea nașilor și de modul acestora de viață. 

Cadoul pentru nașa trebuie să exprime feminitate și bun gust. De aceea, este foarte important să alegi ceva care să o reprezinte sau să o inspire. De asemenea, gândește-te la mesajul pe care vrei să îl transmiți prin acest dar. Poți alege un tablou gold and black, deoarece emană feminitate, senzualitate, putere și înfățișează frumusețea femeilor sau un tablou cu flori, care este inspirațional, delicat și extrem de colorat. 

În ceea ce privește cadoul pentru nașul vostru, trebuie să acorzi o mai mare atenție în alegerea unui tablou, pentru a nu îi oferi ceva cu un aspect prea feminin. De aceea, cea mai bună soluție sunt tablourile motivaționale. Poți opta pentru orice citat își dorești, doar să aibă un mesaj puternic și emoționant.

2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.4 Cadouri pentru nași de ziua lor (1)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.4 Cadouri pentru nași de ziua lor (2)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.4 Cadouri pentru nași de ziua lor (3)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.4 Cadouri pentru nași de ziua lor (4)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.4 Cadouri pentru nași de ziua lor (6)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.4 Cadouri pentru nași de ziua lor (7)
2. Cadouri pentru nași de botez în funcție de eveniment - 2.4 Cadouri pentru nași de ziua lor (8)

Cadouri pentru nași de casă nouă

Dacă nașii tăi se mută într-o nouă locuință, acesta este un prilej foarte bun de a le aduce un cadou atât practic, cât și semnificativ din punct de vedere emoțional. La acest capitol, trebuie să te focusezi doar pe lucruri care țin de casă și de amenajarea ei. De exemplu, dacă nu îți dorești să le iei un set de pahare sau alt lucru destul de banal, la care se gandesc majoritatea invitaților, apelează la un canvas. Tablourile pentru living sunt o decorațiune inedită, ce oferă încăperii un strop de personalitate. De asemenea, tablourile pentru bucătărie, cu imagini care reprezintă o ceașcă de cafea, linguri cu condimente sau tot felul de delicatese transformă orice bucătărie într-o cameră modernă. Mai mult, tablourile pentru dormitor sunt și ele soluții perfecte, oferind încăperii un accent de intimitate și rafinament. 

Tablou canvas Muza in natura
Tablou canvas Feringa
Tablou canvas Plimbare cu barca
Tablou canvas Vin
Tablou canvas Flori de Bujor
Tablou canvas Condimente

Idei de cadouri de mulțumire pentru nași în funcție de tradiție

Tradițiile sunt foarte importante și trebuie să se țină cont de ele la fiecare nuntă sau botez. Acestea sunt momentele în care nașii devin cele mai apropiate persoane ale proaspătului cuplu sau al copilului nou-născut. De asemenea, este cunoscut faptul că ei vor face o mulțime de cadouri în cadrul acestor evenimente, dar te-ai gândit că și tu le poți dărui ceva semnificativ?  

Indiferent de momentul în care te dezici să le faci un cadou nașilor tăi, ține cont de utilitatea acestuia și de faptul că trebuie să li se potrivească în totalitate. Chiar dacă ai foarte multe opțiuni disponibile, nu face prima alegere care îți vine în minte, ci încearcă să achiziționezi un dar special. 

Idei de cadouri pentru nași la botez

Botezul este un eveniment foarte important în viața proaspeților părinți, dar și pentru nași. De aceea, ei nu trebuie să fie lăsați pe dinafară. Dacă vrei să îi surprinzi cu un cadou emoționant, ia în considerare achiziționarea unui canvas. Opțiunile sunt multiple, iar o amintire gata de pus pe perete va impresiona cu siguranță. Tablourile multicanvas cu 5 piese sunt o adevărată operă de artă, care înfrumusețează orice încăpere. 

Tablou cu 5 piese Paun
Tablou cu 5 piese Peisaj Urban Chicago

Idei de cadouri pentru nași la moț

Tăierea moțului este un prilej pentru ca toată familia să se adune și să îl sărbătorească pe cel mic. Dacă îți dorești să oferi nașilor un dar de mulțumire, gândește-te la ceva care să reprezinte o amintire a acestei zile. Apelează la canvasurile personalizate, mai ales dacă ai poze pe care ți-ai dori să le vezi expuse pe un perete. 

Tablou cu 4 piese Inimă Apus de Soare
Tablou cu 4 piese Autumn

Idei de cadouri pentru nași la cununie

Urmează să îți legi destinul de partenerul tău sau tocmai ce v-ați căsătorit? Atunci este momentul să le mulțumești nașilor printr-un cadou unic și personalizat. În cazul în care nu ai nicio idee, poți opta pentru un tablou canvas, perfect pentru orice locuință. Acesta poate să fie cu animale, cu peisaje, cu personaje din filmele lor preferate și multe altele.

Așadar, dacă vrei să impresionezi printr-un cadou de mulțumire pentru nașii de botez, ia în calcul sfaturile și ideile de mai sus! Nu uita că cel mai important este să le oferi o amintire frumoasă, care să îi ducă mereu cu gândul la tine!

Surse foto: Shutterstock.com, Pepanza.ro.