Cadouri feng shui – de ce este un tablou cea mai inspirată alegere?

Oferirea unui cadou este una dintre cele mai îndrăgite activități ale multor persoane. Pentru altele, însă, reprezintă o corvoadă, lucru care nu este deloc blamabil. Dacă îți dorești să faci un cadou special, trebuie să depui un anumit grad de efort, pe care unii preferă pur și simplu să nu îl depună. Astfel, ei oferă un cadou banal, generic, care va fi uitat în colțul unei camere pentru mult timp. Însă, cei care fac cadouri speciale, memorabile, iau în considerare nenumărate aspecte ale relației pe care o au cu cel căruia urmează să îi dăruiască cadoul. 

Cadourile feng shui vor fi cadouri nemaipomenite pentru oamenii dragi din viața ta, întrucât trezesc un sentiment de calm și echilibru, două aspecte de care fiecare dintre noi avem nevoie în viață. Cu ajutorul unui cadou care se încadrează în această categorie, vei aduce un zâmbet larg pe fața oricui și cadoul tău va ocupa un loc de cinste în locuința acelei persoane dragi. 

Cadouri feng shui pentru casa nouă

Cadourile pentru casa nouă sunt importante pentru cei cărora urmează să le oferi acest dar. Casa noua simbolizează începutul unei noi etape a vieții, ceea ce impune alegerea unui cadou pe măsură.

Majoritatea cadourilor oferite cu această ocazie sunt diverse electrocasnice care dau adesea greș, întrucât nu au în vedere nevoile adevărate ale celor care s-au mutat. Spre exemplu, dacă un cuplu urban care preferă să mănânce adesea în oraș sau să comande mâncare acasă primește o mașină de făcut pâine, probabil aceasta va rămâne nefolosită pentru mult timp. 

Din acest motiv, este important să alegi un cadou care să aibă o semnificație aparte și să îi ajute pe cei care s-au mutat în această nouă etapă din viața lor. Tablourile feng shui sunt o alegere excelentă pentru această ocazie. 

Cu siguranță cunoști importanța unui tablou într-o încăpere. Acesta are puterea să lege toate celelalte elemente împreună și să ofere acel continuum vizual pe care oricine și-l dorește în locuință. Este foarte important ca aceste element decorativ să existe în noua locuință a celor care tocmai s-au mutat, în special dacă tabloul pe care îl vei oferi este unul feng shui. 

Cadou feng shui pentru bărbați

Cadourile feng shui sunt potrivite, de asemenea, și pentru bărbați. Firi adesea mai practice, poate fi dificil să alegi un cadou care să fie pe placul lor. Totuși, trebuie să știi că un tablou este potrivit și pentru bărbați. De ce? Ei bine, dacă locuiesc singuri, cu siguranță nu au un decor bine pus la punct și energiile din acel loc nu sunt foarte pozitive.

Cu ajutorul unui tablou, poți rezolva aceste probleme. El va aprecia faptul că te-ai gândit la acest aspect al vieții sale și va deveni curios de această practică. Alege un tablou care consideri că se potrivește cel mai bine cu personalitatea lui, care să îl liniștească ori de câte ori îl privește, să îi ofere o doză de calm și echilibru. 

De asemenea, poți opta pentru un tablou personalizat de echipa noastră cu o imagine feng shui aleasă de tine. Dacă vrei să oferi un cadou ceva mai modern, alege tabloul multicanvas, începând de la două piese, până la cinci piese! Alege imagini care inspiră stări de liniște și aduc energii pozitive încăperii.

Poți opta, de asemenea, pentru imagini care au în spate o lungă istorie simbolistică și însemnătate în principiile feng shui. Spre exemplu, un tablou canvas care să îl înfățișeze pe Buddha stând pe floarea de lotus sau un tablou multicanvas cu patru piese care să ilustreze pisica norocoasă. 

Cadouri feng shui pentru femei

Este binecunoscut faptul că femeile iubesc orice ține de design interior și decor. Pe lângă nenumăratele cadouri banale pe care i le-ai putea face unei femei importante din viața ta, poți face o alegere mai inspirată! Un tablou feng shui va fi foarte apreciat de doamnele care prețuiesc frumosul, în special dacă este unul de calitate, precum tablourile pe care le găsești la noi. Nu este necesar ca locuința să fie amenajată după principiile feng shui, ci este destul ca doamna să aprecieze tablourile și să îl așeze la un loc de cinste în locuință pentru a ajuta energiile pozitive să circule prin casă. 

Bineînțeles, aceste tablouri sunt potrivite pentru cei care urmează îndeaproape această practică, însă nu este un criteriu necesar. Spre exemplu, dacă tu ești o persoană care urmează aceste principii și ți-ai dori să îți convingi prietena sau mama să te urmeze, le poți oferi un tablou feng shui împreună cu o carte care le explică beneficiile acestei practici. Chiar dacă nu își vor schimba percepțiile, cu siguranță vor aprecia tabloul frumos pe care l-ai făcut cadou și își vor aminti cu drag de această experiență. 

Tablourile feng shui sunt printre cele mai populare alegeri datorită faptului că, pe lângă partea estetică, sunt de asemenea practice și oferă o stare de bine. Ele reușesc să „lege” împreună toate elementele dintr-o încăpere, prezența acestui continuum vizual fiind un element de bază pentru o locuință armonioasă. 

Sursa foto: shutterstock.com, pepanza.ro