Cadouri dedicate cumnatei – cele mai potrivite și practice idei, +45 imagini relevante

Ai o relație bună cu cumnata ta și vrei să-i oferi un cadou pe care îl va prețui cu adevărat și îi va rămâne imprimat în amintire o perioadă lungă de timp? Ei bine, în cazul acesta, nu te gândi că sunt necesare ore de pregătire și căutare în vederea cadoului perfect și nici să acorzi sume imense de bani. 

Tot ce trebuie să faci este să încerci să o cunoști cât de bine poți, astfel încât să-ți dai seama ce ar face-o fericită, să fii atentă la ce își dorește, în general, sau chiar să te consulți cu partenerul/partenera ta, astfel încât, împreună, să luați cea mai bună decizie. În cadrul acestui articol vei putea identifica diverse cadouri, în funcție de tipul acestora și ocaziile pentru care le dăruiești, așadar, e imposibil să nu găsești varianta potrivită!

Cadouri potrivite pentru cumnata ta 

Dacă vrei să-i faci cumnatei tale o surpriză frumoasă, care s-o bucure și să te ajute să-ți întărești relația cu ea, nu încerca să te axezi, exclusiv, asupra cadourilor materiale sau excentrice, deoarece e foarte posibil ca în anumite cazuri, aceste tipuri de cadouri să nu fie atât de apreciate. Încearcă să petreci cât de mult timp poți cu ea și să afli ce o atrage cu adevărat și ce ar putea să o impresioneze, iar dacă nu ai posibilitatea de a face asta, cere-i sfatul partenerului/partenerei tale, pentru că el/ea o cunoaște cel mai bine, așa că sigur ți-ar putea oferi câteva ponturi de mare ajutor. 

Cadouri potrivite pentru cumnata ta 
Cadouri potrivite cumnata

Cadouri pentru cumnată în funcție de ocazie 

Pentru că orice ocazie pentru care oferi un cadou are propriile sale particularități, este întotdeauna bine să poți adapta cadoul respectiv în funcție de asta, indiferent cui i l-ai oferi, în special cumnatei tale pe care vrei să o impresionezi și cu care vrei să-ți întărești relația. În continuare, poți vedea exemple pertinente de cadouri pentru cumnata ta, în funcție de ocazia pentru care vrei să i-l dăruiești, dar și în funcție de tipul cadoului pe care vrei să-l alegi, mai exact.

Cadouri pentru cumnată în funcție de ocazie 
Cadouri  cumnată în funcție de eveniment 
Cadouri dedicate cumnatei în funcție de ocazie 

Cadouri pentru cumnată de Crăciun

În primul rând, la capitolul cadou pentru Crăciun dedicat cumnatei tale, ia în calcul atât însemnătatea sărbătorii, gusturile și vârsta ei, cât și relația dintre voi. Spre exemplu, în general, de Crăciun, îi poți oferi fie cadouri cu valoare sentimentală, fie ceva ce știi că își dorește foarte mult sau că i s-ar potrivi. 

Astfel, câteva opțiuni de cadouri, ideale pentru această ocazie sunt produsele personalizate, cu imagini, dar și cu un text emoționant, ce ar putea să o înduioșeze. Hanorace, fulare, șosete sau căciuli, toate sunt binevenite în perioada sărbătorilor, atunci când oricine își dorește piese vestimentare care să-i țină de cald, iar dacă au și un model interesant, ai dat lovitura! De asemenea, dacă nu ai nici cea mai mică idee ce i-ar plăcea, indicat este să iei ceva generic, dar de calitate, care s-o bucure, cu adevărat. Prin urmare, un set de parfum și cremă sau de machiaje, nu au cum să n-o mulțumească!

Cadouri pentru cumnată de Crăciun
Cadouri cumnată pentru Crăciun
Cadouri pentru cumnată Crăciun
Cadouri cumnată Crăciun
idee cadou pentru cumnată de Crăciun
idei cadouri pentru cumnată de Crăciun
sugestii cadouri pentru cumnată de Crăciun
idee cadouri cumnată de Crăciun

Cadouri pentru cumnată de Paște 

În privința cadourilor de Paște, care nu sunt atât de populare, însă dacă dorești să-i oferi unul cumnatei tale, fără doar și poate, vei reuși să o surprinzi. Așadar, în cazul acesta cadourile culinare sunt varianta ideală pe care ai putea merge. Spre exemplu, un tort, o prăjitură, o cutie de mini prăjituri asortate, alături de o sticlă de vin sau chiar un set deosebit de farfurii, ori pahare, o vor îmbuna și o vor determina să te placă și mai mult decât o face deja! 

cadou de Paște pentru cumnată
cadou Paște cumnată
idee cadou de Paște cumnată

Cadouri pentru cumnată de ziua de naștere 

De ziua ei, când este personajul principal, aceasta merită un cadou de amploare, ceva cu totul deosebit, care s-o facă să se simtă specială, așadar, poți să vânezi prețuri la city break-uri și să-i oferi în dar o experiență, în loc de un cadou material. În continuare, o zi la spa sigur i-ar prinde bine pentru a se recupera după o săptămână grea la job, așa că poți să te orientezi și către un astfel de cadou. Totodată, îi poți cumpăra bilete la teatru, muzeu, galerie de artă, concert sau orice activitate culturală știi că o pasionează.

cadou zi de naștere cumnată
cadou zi onomastică cumnată
cadou pentru ziua de naștere cumnată

Cadouri pentru cumnată de 8 martie 

8 martie este ziua femeii, o sărbătoare ce simbolizează gingășia feminină și îndeamnă oamenii să aprecieze femeile din jurul lor, arătându-și acea recunoștință prin intermediul unor cadouri mici, simbolice, dar de efect! Astfel, buchetele de flori, mărțișoarele și felicitările cu mesaje de apreciere și mulțumire, alături de bijuteriile micuțe sau chiar coșulețele frumos împachetate cu bunătăți sunt cadourile ce predomină, în general, pentru această ocazie. 

cadou 8 martie cumnată
idee de cadou de 8 martie pentru cumnată

Cele mai bune tipuri de cadouri pentru cumnată

Acum, ținând cont de vârsta cumnatei tale, pasiunile/ interesele sale și relația dintre voi, ai destule variante de cadou pentru care poți opta, iar în funcție de caz, îl poți alege pe cel de mai jos care crezi că i-ar plăcea cel mai mult și cu care chiar ai reuși să o surprinzi plăcut. Astfel, în continuare vei regăsi idei creative de cadouri personalizate, materiale și handmade, așadar, e imposibil să nu găsești ceva pe placul ei! 

cele mai bune cadouri cumnată

Cadouri personalizate 

Aici se înscriu daruri precum tablourile cu colaje personalizate, alături de un mesaj sincer și simpatic, ceea ce va reuși să o impresioneze. De asemenea, dacă relația dintre voi nu este una atât de apropiată, poți merge la sigur, apelând la coșurile cadou de Crăciun, ce te pot salva din orice situație. Aceste conțin diverse bunătăți – de la băuturi alcoolice fine, până la diferite dulciuri delicioase, pot fi personalizate în funcție de buget și propriile preferințe, deci nu ai cum să dai greș. În continuare, dacă este o iubitoare a ceaiului sau cafelei, o cană personalizată cu un text emoțional sau amuzant, ori chiar un desen imprimat cu ceva ce îi place, este cadoul ideal.

cadou personalizat cumnată

Cadouri materiale 

În cazul cadourilor materiale pentru cumnata ta, ia în calcul mereu variantele sigure. Aici pot fi lucruri precum bijuteriile de aur sau argint, produsele de make-up, skin care sau păr, gențile sau chiar ceasurile. Nu în ultimul rând, încălțămintea poate fi o soluție ce te salvează din multe situații. Cizmele, sandalele, sneakers, pantofii cu toc, botinele, ghetele sau opincile vor fi mereu apreciate de orice femeie, așadar, șansele ca ea să le folosească multă vreme sunt foarte mari.

cadou material cumnată
cadou material pentru cumnată
idee cadouri materiale cumnată
idei cadou material pentru cumnată

Cadouri handmade 

Dacă ești o fire îndemânatică și obișnuiești să faci tot felul de lucruri crafty, atunci, nu există o variantă mai bună de cadou pe care i l-ai putea dărui cumnatei tale, dacă vrei, cu adevărat, să o impresionezi. În această categorie, intră cadouri precum sculpturile, picturile, obiectele olărite, haine croșetate, buchetele de flori confecționate de tine sau chiar o prăjitură delicioasă, dacă ai un talent culinar.

cadou handmade cumnată
sugestii cadou handmade pentru cumnată
cadouri handmade pentru cumnată
  1. Ce cadouri să NU îi oferi cumnatei tale! 

Dacă nu vrei să-ți dai singur/ă cu piciorul la șansa de a crește în ochii cumnatei tale, atunci încearcă să nu o faci să se simtă jignită în vreun fel cu cadoul pe care i-l oferi. Astfel, ține cont de faptul că e indicat să nu-i cumperi haine, decât în situația în care ești 100% sigur/ă că i-ar fi bune. În caz contrar, mai bine te orientezi către altceva cu care știi sigur că nu vei da greș. De asemenea, încearcă, pe cât posibil, să nu-i oferi nici un tip de cadou ce i-ar putea aduce aminte de fostul său! Ferește-te de cadourile specifice atunci când nu ai o relație foarte apropiată cu o persoană și cu atât mai mult dacă vrei s-o impresionezi cu acel cadou. Apelează la ceva generic, ce ar putea mulțumi pe oricine.

cadou de evitat pentru cumnată
cadouri de evitat cumnată
cadou nepotrivit cumnată
cadouri de evitat pentru cumnate

În concluzie, alegerea darului perfect pentru cumnata ta, pentru a reuși să faci o impresie bună sau să legi o relație mai strânsă cu ea, nu este chiar atât de de complicat și solicitant precum ți-ai fi imaginat. Tot ce ai nevoie este puțină inspirație, timp de gândire și cercetare a pieței și ceva bani, însă nu foarte mulți. Astfel, șansele tale de a ocupa un loc special în inima ei cresc considerabil!

Sursă foto Pexels.com, Freepik.com