Colaje foto personalizate

Colajele personalizate sunt cadouri unice, ce vor trezi emoții puternice și nostalgie.

Portrete Personalizate
-25%
Portrete Personalizate
-25%
Portrete Personalizate
-25%

Etapele personalizării unui colaj

Pentru a-ți personaliza colajul tău, trebuie să parcurgi câțiva pași simpli. Primul pas este să alegi modelul dorit de colaj, apoi să încarci fotografiile tale, iar ultimul pas este să alegi dimensiunea de tablou pe care o vrei și să configurezi tabloul.

Cum sunt realizate colajele

Colegii noștri realizează fiecare colaj cu multă grijă, folosind tehnici de editare digitală, astfel încât tabloul final să arate foarte bine. Fotografiile tale vor fi transformate în colaje deosebite, pe care le poți oferi cadou celor dragi.

Colaj personalizat, un cadou deosebit

Cauți un colaj pentru mama, pentru familie sau pentru cuplu? Ai ajuns în locul potrivit! Tablourile de tip colaje sunt o idee deosebită de cadou, pentru orice ocazie!

Timpul necesar realizării unui colaj personalizat

După confirmarea comenzii tale, mai durează între 24-48 de ore lucrătoare până când noi vom realiza colajul tău, iar apoi îl vom expedia din atelierul nostru.

Clientii Nostri

Uite cum arata o parte din tablourile clientilor nostri!

Intrebari frecvente

Îți recomandăm să încarci fotografiile dorite pentru colajul tău la o calitate cât mai bună, astfel încât rezultatul final să fie reușit. De asemenea, este indicat ca pozele să nu fie întunecate sau neclare.

Sigur că da. Când plasezi comanda pe site-ul nostru, poți trece datele de livrare ale persoanei căreia vrei să îi faci cadou colajul personalizat. De asemenea, dacă ai trecut datele tale, poți transmite telefonic colegilor de la vânzări că ai dori să schimbi adresa de livrare. Dacă dorești, avem și opțiunea de împachetare cadou pentru cei dragi.

Da, produsele noastre se pot livra și în Uniunea Europeană. Termenul de livrare este de aproximativ 5-6 zile lucrătoare.

Costul unui colaj variază în funcție de modelul ales. Fiecare model de colaj are un preț pentru realizarea colajului cu fotografiile tale, la care se adaugă costul realizării tabloului, așadar, prețul final pe care îl vei plăti pentru colaj va include cele două procese.