Cadouri de logodnă – spune „DA” tablourilor canvas decorative!

Logodna unui cuplu reprezintă un moment cu adevărat special, fiind sărbătorit alături de familie și prieteni. În ceea ce privește oferirea unui cadou de logodnă, ai la dispoziție o varietate de opțiuni dintre care poți alege. Însă, cum poți alege ceva original și memorabil? În acest articol, vei descoperi de ce un tablou canvas este cadoul de logodnă perfect. De asemenea, te poți inspira din modelele puse la dispoziție de echipa noastră! 

Cum să alegi cadourile de logodnă?

În mod tradițional, cadourile de logodnă se oferă viitorilor miri cu ocazia petrecerii de logodnă. În cadrul acestui eveniment, cuplul poate primi de la invitați cadouri clasice, precum: buchete de flori, cutii de bomboane, prosoape cu inițialele lor, bijuterii, sticle de șampanie etc. 

Un cadou de logodnă poate însemna, în același timp, și un cadou pentru casă nouă. Cu siguranță că cei doi vor avea nevoie de tot ajutorul prietenilor și familiei pentru a decora noul cămin. Dacă vrei să oferi un cadou original, cu adevărat memorabil, alege un tablou canvas, care va oferi un plus de căldură locuinței celor doi.

În alegerea propriu-zisă a cadoului, ține cont de personalitățile celor doi, de gusturile în materie de design interior, dar și de povestea lor de iubire. Spre exemplu, dacă povestea lor de dragoste a început într-un mod amuzant sau într-un loc anume, poți să ai în vedere aceste detalii în alegerea pe care o vei face. 

Cum să alegi cadourile de logodnă

Cadouri de logodnă personalizate – ce este un tablou canvas?

Un tablou canvas este o imagine imprimată digital pe un suport de pânză. După ce este imprimată, pânza se întinde pe un cadru din lemn de brad și este fixată de acesta. Apoi, pe cadru, este instalat un suport de prindere, pentru ca tabloul să fie așezat cu ușurință pe perete.

Toate tablourile canvas sunt realizate manual din materiale de calitate, rezistente în timp. Astfel, vei observa cum, în timp, culorile acrilice se vor menține la fel de vii și luminoase ca la început. De asemenea, pânza din care este confecționat tabloul este ușor de întreținut – poate fi ștearsă cu o cârpă moale de praf. 

Idei de cadouri pentru logodnă: tablouri canvas

Tablourile canvas sunt de diferite dimensiuni și pot fi realizate într-o varietate de modele, cu numeroase imagini spectaculoase. Bineînțeles, tablourile cu tematică romantică sunt cele mai potrivite pentru un astfel de eveniment. Un tablou canvas cu peisaj, ilustrând un copac înflorit sau o inimă formată din margarete, poate adăuga o pată de culoare sufrageriei sau dormitorului cuplului.

Idei de cadouri pentru logodnă tablouri canvas1
Idei de cadouri pentru logodnă tablouri canvas2

Însă, tablourile canvas nu îi uită nici pe domnii care poate au alte gusturi. Poți alege, pentru viitorul mire, dintr-o varietate de tablouri canvas cu mașini, care dau un aer vintage și elegant unei camere.

Idei de cadouri pentru logodnă tablouri canvas3

Idei de cadouri pentru logodnă: tablouri multicanvas

Un tablou multicanvas poate fi alcătuit din 2 până la 5 piese care formează împreună imaginea originală. Dacă destinatarii cadoului sunt pasionați de călătorii, atunci alegerea perfectă poate fi un tablou din două piese în care este ilustrat un peisaj din celebrele orașe ale iubirii: Veneția și Paris.

Idei de cadouri pentru logodnă tablouri multicanvas

De asemenea, un tablou multicanvas din 4 piese poate acoperi o suprafață și mai mare din perete. Acum le poți transforma spațiul de acasă într-un adevărat paradis, care să îi inspire mereu!

Idei de cadouri pentru logodnă tablouri multicanvas2

Idei de cadouri pentru logodnă: tablouri canvas personalizate

Tablourile canvas sunt un cadou personalizat deosebit pentru cei dragi. Îți poți arăta aprecierea față de prietenii tăi proaspăt logodiți, oferindu-le un tablou personalizat cu amintirile voastre preferate. Dacă nu te poți decide asupra unei singure poze, graficienii din echipa noastră te pot ajuta, realizând un colaj din pozele trimise de tine. Produsul final va fi unul unic și cu siguranță va fi apreciat de cei doi.

Idei de cadouri pentru logodna tablouri canvas personalizate

De ce să alegi un cadou simbolic pentru viitorii miri?

Tablourile canvas sunt mai mult decât simple decorațiuni. Ele sunt dovezi reale de dragoste și prietenie, care oferă o notă personală oricărui stil de amenajare interioară. De exemplu, tabloul de mai jos poate fi un cadou simbolic de logodnă. Fotografia înfățișează un copac care se menține la fel de falnic și puternic, indiferent de anotimp. Acest tablou-metaforă transmite un mesaj profund: căsnicia lor va fi asemenea unui copac puternic și triumfător în toate provocările pe care le întâmpină. 

Astfel, dacă îți dorești ca darul pe care îl vei oferi să le transmită celor doi ceva mai mult, alege un tablou cu un simbolism puternic în spatele imaginii, care să le reamintească întotdeauna de obiectivele pe care le au ca viitori soți.

De ce să alegi un cadou simbolic pentru viitorii miri

Așadar, dacă ai nevoie de inspirație pentru a oferi un cadou de logodnă original, tablourile canvas sunt alegerea perfectă. Indiferent dacă vei alege un tablou simplu sau unul format din două sau cinci piese, ai siguranța că cei doi se vor bucura de darul tău mult timp de acum încolo!

Sursa foto: Pepanza.ro, Shutterstock.com