Transport GRATUIT pentru toate comenzile pepanza.ro!

Vara aceasta, te surprindem cu o ofertă de nerefuzat! Orice comandă plasată pe site-ul nostru, pepanza.ro, indiferent de valoarea acesteia, beneficiază de transport gratuit! Oferta este valabilă în perioada 11- 25 Iulie 2019. Profită și tu!

Tablouri canvas pepanza.ro, cele mai frumoase cadouri

Indiferent de ocazie, un tablou canvas personalizat este cel mai potrivit cadou. Fie că te pregătești pentru o nuntă, un botez, o aniversare sau pur și simplu onomastica unui prieten, alege să dăruiești ceva unic! Surprinde-i pe cei dragi cu fotografiile lor transformate în tablouri canvas, gata de agățat pe un perete, în locul preferat din casă.

Calitate și prețuri pentru tablouri pepanza.ro

Un tablou canvas reprezintă o fotografie imprimată cu ajutorul unei mașini speciale direct pe pânză sau bumbac. După imprimarea imaginii, aceasta este montată pe un cadru de lemn, căruia i se aplică și o agățătoare. Deși totul pare simplu, toți pașii necesită foarte multă îndemânare, dedicare, precum și materiale de calitate. 

Tocmai de aceea, tablourile noastre, pepanza.ro, ies întotdeauna la cea mai bună calitate. Avem grijă să ne sfătuim mereu clienții să aleagă fotografia potrivită, clară, precum și dimensiunea tabloului sau tipul de margine (albă, plină, neagră).

Prețurile tablourilor încep de la 59 lei, pentru dimensiunea 20×30 cm, și cresc în funcție de dimensiunea aleasă. Însă vara aceasta, poți profita de oferta noastră și comanda orice tablou, iar noi ți-l livrăm gratuit, oriunde în țară.

Așteptăm comenzile pe site, iar pentru orice întrebări sau nelămuriri, răspundem cu drag pe pagina noastră de Facebook , precum și pe mail sau la telefon, datele de contact fiind pe site-ul nostru.