Tablouri personalizate – un cadou inedit pentru orice ocazie

Cauți cadoul perfect pentru nunta celei mai bune prietene? Sau poate se apropie ziua mamei tale ori aniversarea unui cuplu de prieteni. Indiferent de ocazie, îți venim în ajutor cu o idee de cadou deosebită: tablouri personalizate! Ce înseamnă asta? Tu alegi fotografia potrivită, iar noi o transformăm într-un tablou canvas personalizat! Sună bine? Află mai multe despre cum poți face tablouri personalizate, citind mai jos!

Ce înseamnă tablouri personalizate pe pânză?

Explicația cea mai simplă, în câteva cuvinte, ar fi transpunerea fotografiilor tale direct pe pânză, sub forma unui tablou gata de agățat pe orice perete din casă. Chiar dacă totul pare destul de simplu și ușor, procesul de obținere a tabloului perfect este mai complicat și presupune mai multe etape. 

Însă, în ceea ce privește aportul tău, în calitate de client, totul este ușor. Nu trebuie decât să găsești fotografia sau fotografiile potrivite, la o rezoluție bună, să alegi dimensiunea și tipul de tablou dorit și să lansezi comanda. Iar de aici ne ocupăm noi. 🙂

tablou canvas personalizat

Etapele producerii tablourilor personalizate

Vrei să știi cum ajungem noi să producem aceste tablouri personalizate? Ei bine, din momentul în care un client plasează comanda către noi, colegii noștri de la print analizează imaginea cu atenție, precum și cerințele clientului (dimensiune tablou, tip de margine) pentru a vedea dacă totul se potrivește. 

Odată stabilite aceste aspecte, imaginea va fi scoasă la o imprimantă specială, direct pe materialul ales (pânză, bumbac) și apoi tăiată pe dimensiuni. 

Apoi, pânza este montată pe un șasiu de lemn, întinsă cum trebuie, i se aplică agățătoarea specială, se fac ultimele verificări, apoi este ambalată și pregătită de livrare.

Tipuri de tablouri personalizate

Înainte de a plasa o comandă fermă, poți alege unul dintre următoarele tipuri de tablouri personalizate:

  • Tablouri canvas simple: adică o singură imagine imprimată pe un canvas
tablouri canvas simple
  • Tablouri multi-canvas: adică o imagine împărțită în 2, 3, 4 sau chiar mai multe părți, fiecare imprimată individual pe câte un canvas. Alăturate, vor forma imaginea inițială.
tablou multicanvas pepanza.ro

Apoi, tablourile canvas mai poti fi categorisite după formă:

1 Tablouri canvas în formă de dreptunghi

2 Tablouri canvas în formă de pătrat

3 Tablouri canvas de tip panoramă

Pentru fiecare tip de tablou personalizat poți alege marginea plină, albă sau neagră și dimensiunea dorită. Bineînțeles, totul depinde de tipul fotografiei și calitatea ei. Dacă nu știi ce tip de canvas să alegi, colegii noștri îți stau întotdeauna la dispoziție cu cele mai bune sfaturi. Tot ce ne dorim este să producem cele mai reușite tablouri personalizate, iar asta se reflectă în munca noastră directă.

Cu ce ocazie poți oferi tablouri personalizate?

Simplu, cu orice ocazie! Fie că vorbim de o zi de naștere, o nuntă, un botez, o aniversare de nuntă sau logodnă, tablourile personalizate vor fi un cadou inedit, surprinzător și cu adevărat special pentru oricine! Chiar și dacă dorești să îți redecorezi casa, fără o ocazie specială, te poți răsfăța cu fotografiile tale din vacanță sau momente memorabile, imprimate direct pe pânză. Efectul va fi de nedescris!

tablouri personalizate pepanza cu copii

Cât costă aceste tablouri personalizate?

Una dintre cele mai frecvente întrebări este cea legată de prețul tablourilor. În atelierul nostru, producem tablouri personalizate pentru toată lumea, iar prețurile sunt pentru toate buzunarele. Spre exemplu, pentru dimensiunile 20×30 cm, prețul este de doar 59 lei. Acesta crește pe măsură ce dimensiunile se schimbă, dar întotdeauna se găsesc variante convenabile pentru oricine. 

Așadar, nu îți rămâne decât să arunci un ochi pe site-ul nostru, să alegi cea mai bună variantă pentru tine și să ne trimiți comanda! Te asigurăm că rezultatul va depăși așteptările tale. 🙂


Postat pe 11 septembrie 2019 de