Regulament campanie „Toamna se numără stocurile la pepanza.ro”

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei ”Toamna se numără stocurile” (denumită în continuare ”Campania”) este Pepanza.ro (desemnată în cele ce urmează sub titulatura ”Organizator”). Pentru mai multe informații cu privire la deținătorul Campaniei, accesați secțiunea Termeni și Condiții din site, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/. 

DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/ și este valabilă în perioada 17 Septembrie 2021, ora 11:00 – 30 Septembrie 2021, ora 23:59, ora României.

ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie pot participa persoane fizice, cât și persoane juridice (numite in continuare ”Cumpărător”) care cumpară online de pe https://pepanza.ro/.

PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

În campanie intră produsele canvas de tip stoc și cele personalizate. Atât produsele de tip stoc, cât și cele personalizate se regăsesc pe site-ul https://pepanza.ro/. Nu fac obiectul campaniei produsele de tip ”extra” (rame exterioare) și nici serviciile de tip asigurare și/sau împachetare cadou. 

MODUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

La achiziționarea oricărui tablou, atât de tip stoc, cât și personalizat, de minimum 49 lei, cumpărătorul beneficiază de un cadou ce constă într-un tablou tip stoc de dimensiunile 10×14 cm. 

PROCESAREA COMENZILOR

Fiecare client va fi contactat pentru confirmarea comenzii. Confirmarea se va realiza către numărul de telefon din comandă, fie prin intermediul WhatsApp, fie telefonic.

Realizarea Tablourilor personalizate se va procesa în maximum 24h lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea acestor tablouri se va realiza în 2-4 zile lucrătoare de la confirmare. 

Livrarea Tablourilor de tip stoc se va face în termen de 1-2 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul confirmării comenzii.

TRANSPORT

Transportul comenzilor este realizat de către firma de curierat DPD România.

Atât în cazul achiziționării tablourilor canvas personalizat, cât și în cazul celor de tip stoc,  transportul va fi suportat de către Cumpărător. 

SESIZĂRI

Dacă Cumpărătorul dorește să transmită sesizări sau reclamații Organizatorului va utiliza adresa de mail sesizari@pepanza.ro.

Campania ”Toamna se numără stocurile” se supune procedurii de retur prevăzută pe site-ul Pepanza.ro, la secțiunea Termeni și condiții, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/.