Regulament campanie cadouri Crăciun

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei ”Săptămâna cadourilor magice la pepanza.ro” (denumită în continuare ”Campania”) este Pepanza.ro (desemnată în cele ce urmează sub titulatura ”Organizator”). Pentru mai multe informații cu privire la deținătorul Campaniei, accesați secțiunea Termeni și Condiții din site, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/. 

DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/ și este valabilă în perioada 13 Decembrie 2021, ora 00:00 – 17 Decembrie 2021, ora 23:59, ora României.

ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie pot participa persoane fizice, cât și persoane juridice (numite in continuare ”Cumpărător”) care cumpară online de pe https://pepanza.ro/.

PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

În campanie intră produsele canvas de tip stoc, cele personalizate și ramele exterioare. Atât produsele de tip stoc, cât și cele personalizate se regăsesc pe site-ul https://pepanza.ro/. Nu fac obiectul campaniei serviciile de tip asigurare și/sau împachetare cadou. 

MODUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

La achiziționarea oricărui tablou, atât de tip stoc, cât și personalizat, și a ramelor exterioare de minimum 199 lei, cumpărătorul beneficiază de un cadou ce constă într-un tablou tip stoc de dimensiunile 10×14 cm. 

PROCESAREA COMENZILOR

Fiecare client va fi contactat pentru confirmarea comenzii. Confirmarea se va realiza către numărul de telefon din comandă, fie prin SMS, fie telefonic.

Realizarea Tablourilor personalizate se va procesa în maximum 48h lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea acestor tablouri se va realiza în 2-4 zile lucrătoare de la confirmare. 

Livrarea Tablourilor de tip stoc se va face în termen de 1-2 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul confirmării comenzii.

TRANSPORT

Transportul comenzilor este realizat de către firma de curierat DPD România.

Atât în cazul achiziționării tablourilor canvas personalizat, cât și în cazul celor de tip stoc,  transportul va fi suportat de către Cumpărător. 

SESIZĂRI

Dacă Cumpărătorul dorește să transmită sesizări sau reclamații Organizatorului va utiliza adresa de mail sesizari@pepanza.ro.

Campania ”Săptămâna cadourilor magice la pepanza.ro” se supune procedurii de retur prevăzută pe site-ul Pepanza.ro, la secțiunea Termeni și condiții, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/.

Postat pe 13 decembrie 2021 de