Regulament campanie „#4anidetablouri”

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei  „#4anidetablouri” (denumită în continuare „Campania”) este Pepanza.ro (desemnată în cele ce urmează sub titulatura ”Organizator”). Pentru mai multe informații cu privire la deținătorul Campaniei, accesați secțiunea Termeni și Condiții din site, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/. 

DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/ și este valabilă în perioada 14 Octombrie 2022, ora 00:00 – 31 Octombrie 2022, ora 23:59, ora României.

ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie pot participa persoane fizice, cât și persoane juridice (numite in continuare ”Cumpărător”) care cumpară online de pe https://pepanza.ro/.

PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

În campanie intră produsele canvas personalizate. Produsele personalizate se regăsesc pe site-ul https://pepanza.ro/. Nu fac obiectul campaniei ramele exterioare, serviciile de tip asigurare și/sau împachetare cadou. 

MODUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

La achiziționarea unui tablou personalizat, se aplică reduceri de până la 60% din pretul initial. Reducerea este aplicată direct în coșul de cumpărături.

PROCESAREA COMENZILOR

Fiecare client va fi contactat pentru confirmarea comenzii. Confirmarea se va realiza către numărul de telefon din comandă, fie prin SMS, fie telefonic.

Realizarea tablourilor personalizate se va procesa în maximum 48h lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea acestor tablouri se va realiza în 1-2 zile lucrătoare de la confirmare. 

TRANSPORT

Transportul comenzilor este realizat de către firma de curierat DPD România.

Atât în cazul achiziționării tablourilor canvas personalizat, cât și în cazul celor de tip stoc,  transportul va fi suportat de către Cumpărător. 

SESIZĂRI

Dacă Cumpărătorul dorește să transmită sesizări sau reclamații Organizatorului va utiliza adresa de mail sesizări@pepanza.ro.

Campania „#4anidetablouri” se supune procedurii de retur prevăzută pe site-ul Pepanza.ro, la secțiunea Termeni și condiții, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/.