Regulament campanie 1 decembrie

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei ”Hai și tu în hora ofertelor!” (denumită în continuare ”Campania”) este Pepanza.ro (desemnată în cele ce urmează sub titulatura ”Organizator”). Pentru mai multe informații cu privire la deținătorul Campaniei, accesați secțiunea Termeni și Condiții din site, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/. 

DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/ și este valabilă în perioada 26 Noiembrie 2021, ora 00:00 – 01 Decembrie 2021, ora 23:59, ora României.

ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie pot participa persoane fizice, cât și persoane juridice (numite in continuare ”Cumpărător”) care cumpară online de pe https://pepanza.ro/.

PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

În campanie intră produsele canvas de tip stoc și cele personalizate. Atât produsele de tip stoc, cât și cele personalizate se regăsesc pe site-ul https://pepanza.ro/. Nu fac obiectul campaniei serviciile și produsele extra, precum nici transportul coletelor.

MODUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

La achiziționarea a cel puțin două tablouri canvas, Cumpărătorul beneficiază de o reducere de 50% din prețul unui produs. Reducere este aplicată direct în coșul de cumpărături celui mai ieftin produs.

PROCESAREA COMENZILOR

Fiecare client va fi contactat pentru confirmarea comenzii. Confirmarea se va realiza către numărul de telefon din comandă, fie prin intermediul mesageriei, fie telefonic.

Realizarea Tablourilor personalizate se va procesa în maximum 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea acestor tablouri se va realiza în maximum 7 zile lucrătoare de la realizarea comenzilor. 

Livrarea Tablourilor de tip stoc se va face în termen de maximum 7 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul realizării comenzii.

TRANSPORT

Transportul comenzilor este realizat de către firma de curierat DPD România.

Atât în cazul achiziționării tablourilor canvas personalizat, cât și în cazul celor de tip stoc,  transportul va fi suportat de către Cumpărător. 

SESIZĂRI

Dacă Cumpărătorul dorește să transmită sesizări sau reclamații Organizatorului va utiliza adresa de mail sesizari@pepanza.ro.

Campania ”Hai și tu în hora ofertelor!” se supune procedurii de retur prevăzută pe site-ul Pepanza.ro, la secțiunea Termeni și condiții, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/.