Cum să-i oferi soacrei tale cele mai frumoase cadouri: 25 de idei potrivite de cadouri

fata cu cadou

Relația ginere/noră – socrii este una specială, deoarece atunci când te căsătorești cu partenerul tău, devii parte din familie, așadar este un moment memorabil. Deși, uneori, poate fi puțin mai dificil să te apropii de soacra ta, nu-ți pierde speranța! Cu timpul, se va atașa de tine și îți va arăta tot mai multe semne în această privință. Dacă vrei să-i faci un cadou care s-o impresioneze, să-și dea seama că ții la ea și să-ți arăți recunoștința, dar nu ai nicio idee ce să alegi, pe parcursul acestui articol vei găsi toate răspunsurile de care ai nevoie, astfel încât să faci o treabă minunată. 

Cadou pentru soacră în funcție de eveniment

Ca să fii sigură că o vei impresiona pe soacra ta cu cadoul pe care plănuiești să i-l oferi, mai ales dacă e o fire mai pretențioasă și atentă la detalii, este indicat să ții cont de anumite aspecte atunci când te orientezi către darul pentru ea. Primul dintre acestea este ocazia pentru care i-l vei dărui, deoarece fiecare eveniment are propria sa semnificație.

maini si cadou pentru soacră

Cadou pentru soacră de Crăciun

Primul tip de eveniment în care îi poți oferi soacrei tale un cadou este Crăciunul. În cazul acesta, poți opta pentru un ceva cu valoare sentimentală, având în vedere semnificația acestei sărbători. În felul acesta, vei reuși, cu siguranță, să o emoționezi în momentul în care stați împreună, în familie, în fața bradului și despachetați cadourile. Dacă o cunoști suficient de bine, astfel încât să ai o idee ce alegere ai putea face în privința darului care să o impresioneze, te poți descurca singur/ă, iar dacă nu, partenerul tău este persoana ideală la care poți apela pentru asta. Câteva idei de cadou cu care ai putea avea succes în acest caz sunt fie tablourile personalizate cu socrii tăi sau cu voi toți, fie un animal de companie, care le va aduce bucurie și le va schimba viețile radical.

cadouri craciun soacra
caine cadou pentru soacră
familie de craciun

Cadou pentru soacră de Paște

În ceea ce privește cadoul de Paște, acesta trebuie să fie întotdeauna ceva simbolic, care să facă apel la semnificația acestei sărbători, nimic forțat. Trebuie să-i arăți că te-ai gândit la ea și ai vrut să-i faci o surpriză, pentru a-i pune zâmbetul pe buze. Printre cele mai dăruite cadouri în această perioadă sunt coșulețele cu bunătăți, ouăle și iepurașii de ciocolată. Pe lângă acestea, ai putea strecura și un bilețel în care să-i spui cât de mult o apreciezi și să-i mulțumești pentru tot sprijinul pe care vi-l oferă.

cadou bunatati pentru soacra
cos cu bunatati pentru soacră

Cadou pentru soacră de pensionare

Ca să-ți feliciți soacra pentru atingerea acestei etape importante a vieții sale, pensionarea, dar și pentru a o încuraja pentru începerea unui nou capitol, îi poți oferi un cadou. Acesta poate fi ceva care o va ajuta să-și ocupe timpul liber pe care urmează să-l aibă din plin sau, pur și simplu, să fie ceva simbolic. În situația de față poți alege un tricou, un șorț de bucătărie, o cană sau un tablou cu un mesaj personalizat, care să-i facă ziua mai frumoasă și pe care să-l folosească ori anumite ustensile de bucătărie, grădinărit sau cusut, de care se poate bucura, cu drag, oricând.

soacra fericita cu cadou
cana personalizata cadou pentru soacră
tablouri cadou pentru soacră
tablou pe masa pentru soacră
ustensile bucatarie pentru soacră
ustensile de grădinărit pentru soacră

Cadou pentru soacră de 8 martie

8 martie reprezintă o sărbătoare importantă pentru orice femeie, cu atât mai mult dacă aceasta este mamă, așadar, ocazia perfectă pentru a-i oferi soacrei tale o mică atenție prin care să-ți arăți aprecierea față de ea și să-i mulțumești, în același timp, pentru felul în care și-a crescut copilul, adică partenerul tău. Cel mai potrivit cadou pentru o astfel de ocazie este un buchet cu florile sale preferate, un mărțișor simbolic și o cutie de bomboane delicioase, iar aceasta va fi extrem de încântată.

buchet cadou pentru soacră
cadou pentru soacră cu nepoate
cutie bomboane ciocolata cadou pentru soacră
cutie goodies pentru soacră

ciocolata cadou pentru soacră

Cadou pentru soacră de ziua de naștere

Nu în ultimul rând, ziua de naștere a soacrei tale este o ocazie prielnică de a-i oferi un cadou care s-o impresioneze, ce nu trebuie neglijată! Pentru ziua sa de naștere, este indicat să optezi fie pentru un cadou ceva mai practic, fie pentru ceva ce știi că își dorește de multă vreme, dar poate pe care nu și l-a permis. Cele mai preferate cadouri pentru această situație ar fi un set de bijuterii de aur sau argint, un parfum de calitate, o programare la spa sau chiar un fier de călcat vertical cu aburi, care să-i ușureze radical treaba prin casă.

ziua soacrei
cercei cadou pentru soacră
parfum soacra
fier de calcat pe abur pentru soacră
masaj soacra

Cadou pentru soacră în funcție de vârstă 

Următorul criteriu de luat în calcul atunci când oferi soacrei tale un cadou este vârsta acesteia, lucru care poate determina tipul cadoului cel mai potrivit, în funcție de gusturile și preferințele specifice fiecărei perioade din viață. Mai jos vei afla care sunt cele mai bune cadouri de oferit pentru soacră de 50, 60 sau 70 de ani.

soacra ginere
soacră cu familie

Cadou pentru soacră de 45 de ani

Dacă ai norocul de a avea o soacră tânără și în putere, care să te poată ajuta atunci când ai nevoie, atunci ai grijă ce cadou îi oferi! Dăruiește-i ceva care să o facă să se simtă tânără și apreciată, dar și care să-i fie de folos. Spre exemplu, ai putea apela la accesorii vestimentare mai pretențioase, care să o avantajeze, deoarece la vârsta ei, cu siguranță, pune preț pe a arăta cât mai bine întotdeauna! O pereche de cizme elegante, o geantă de firmă sau chiar o pălărie deosebită ar putea fi alegerea ideală, prin urmare, poți avea în minte aceste variante atunci când ești în căutarea cadoului perfect pentru soacra ta tânără!

cizme cadou soacră
geantă cadou pentru soacră

Cadou pentru soacră de 55 de ani

Pe de altă parte, dacă soacra ta are o vârstă cuprinsă între 50-60 de ani, atunci, probabil, preocupările, gusturile și interesele ei diferi puțin, așadar, trebuie să schimbi strategia în privința darului potrivit. În acest caz, ai putea alege varianta de cadou care să-i asigure confort, deoarece la acea vârstă oamenii pun mare accent pe relaxare și liniște. Câteva idei de cadouri utile ar fi pernele ergonomice, corsetele electrice pentru spate sau aparat de masaj pentru picioare. Dacă optezi pentru una din aceste 3, nu ai cum să dai greș!

produse skin care cadou pentru soacră
masaj la maini pentru soacră
soacra 55 ani

Cadou pentru soacră de 65 de ani

Nu în ultimul rând, în cazul cadoului pentru soacrele cu vârsta mai mare de 60 de ani, cel care are cel mai mare succes, implică, de obicei, familia, deoarece acestea nu-și mai doresc un cadou material, special pentru ele, punând familia pe primul loc. Cele mai bune variante sunt tablourile cu voi toți sau cu ea și nepoții, ori chiar o ieșire undeva cu voi toți, pentru a petrece timp împreună, fapt ce îi va face ziua mult mai bună.

soacră cu familie la masă
soacra si nora

Ce cadouri să NU îi faci soacrei tale

Pentru a fi sigur/ă că ai făcut o treabă bună în privința alegerii cadoului pentru soacra ta, este indicat să eviți, cu orice preț, anumite tipuri de cadouri, astfel încât să nu existe discuții sau să o deranjezi în vreun fel. Printre acestea se numără hainele, mai ales în cazul în care nu știi ce mărime poartă. Dacă îi iei o mărime mai mică, se va supăra din cauza faptului că nu mai e la fel de zveltă ca la 20 de ani, dacă îi iei o mărime mai mare va fi deranjată de faptul că ai putut crede că e atât de „împlinită”. De asemenea, lenjeria intimă se numără printre cadourile ce nu ar trebui dăruite soacrei, din simplul fapt că gusturile voastre pot fi diferite și să nu o facă să se simtă prea confortabil. Nu în ultimul rând, încearcă să eviți produsele alimentare pline de chimicale, deoarece soacrele nu sunt prea mare fane ale acestora, preferând, cu siguranță, lucrurile preparate acasă.

În concluzie, dacă vrei să o impresionezi pe soacra ta sau, să-i câștigi simpatia sau, pur și simplu, să-i oferi un cadou prin care să-ți arăți aprecierea față de ea, ține cont de sfaturile regăsite la nivelul acestui articol, iar rezultatul va fi mai presus de așteptările tale!

Sursă foto: Freepik.com, Pexels.com, Pixabay.com