Campanie ”Black Friday 2020” Pepanza.ro

Suntem siguri că ai auzit despre campaniile de Black Friday care au loc în întreaga lume. Black Friday reprezintă momentul din an cu cele mai multe reduceri la o gamă foarte largă de produse, iar Pepanza.ro nu face abstracție de această campanie. Pentru a te asigura că beneficiezi de toate prevederile Campaniei, te invităm să parcurgi informațiile de mai jos. 

Desfășurarea campaniei

Campania se desfășoară în perioada 13 noiembrie 2020 ora 00:00 – 15 noiembrie 2020 ora 23:59.

Organizatorul campaniei

Organizatorul campaniei ”Black Friday 2020” (denumită în continuare ”Campania”) este Pepanza.ro (desemnată în cele ce urmează sub titulatura ”Organizator”). Pentru mai multe informații cu privire la deținătorul Campaniei, accesați secțiunea Termeni și Condiții din site, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/

Aria de desfășurare a campaniei

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/.

Dreptul de participare

La Campanie poate participa persoane fizice, cât și persoane juridice (numite in continuare ”Cumpărător”) care cumpară online de pe https://pepanza.ro/.

Produse participante la campanie

Această campanie vizează reducerea unor produse din două categorii de tablouri, cele de tip stock și cele personalizate. Atât produsele de tip stock, cât și cele personalizate se regăsesc pe site-ul https://pepanza.ro/ și vor fi semnalizate reducerile aferente fiecărui tip de produs.

Modul de desfășurare al campaniei

La achiziționarea Tablourilor canvas de tip stoc, conform articolului 5, Cumpărătorul beneficiază de o reducere de până la 80% din prețul de listă al produsului, în limita stocului disponibil.

La achiziționarea Tablourilor canvas personalizate, conform articolului 5, Cumpărătorul beneficiază de o reducere de până la 60% din prețul de listă al produsului, în limita stocului disponibil.

Procesarea comenzilor

Fiecare client va fi contactat pentru confirmarea comenzii. Confirmarea se va realiza către numărul de telefon din comandă, fie prin intermediul WhatsApp, fie telefonic.

Procesarea Tablourilor personalizate se va realiza în maximum 24h lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea acestor tablouri se va realiza în 2-4 zile lucrătoare de la confirmare.

Livrarea Tablourilor de tip stoc se va face în termen de 1-2 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul confirmării comenzii.

Transport

Transportul comenzilor este realizat de către firma de curierat DPD România.

Transportul va fi suportat de către Organizator, indiferent de produsul comandat sau suma coșului de cumpărături.

După finalizarea comenzii, fiecare client va primi un e-mail cu numărul de urmărire al expediției (AWB) asociat comenzii sale și poate fi urmărită pe site-ul DPD România, https://tracking.dpd.ro/.

Sesizări

Dacă Cumpărătorul dorește să transmită sesizări sau reclamații Organizatorului în ceea ce privește modul de desfășurare al Campaniei ”Black Friday 2020”, va utiliza adresa de mail office@pepanza.ro.