Regulament campanie 1 Decembrie

ORGANIZATORUL CAMPANIEI

Organizatorul campaniei de 1 Decembrie (denumită în continuare ”Campania”) este Pepanza.ro (desemnată în cele ce urmează sub titulatura ”Organizator”). Pentru mai multe informații cu privire la deținătorul Campaniei, accesați secțiunea Termeni și Condiții din site, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/. 

DURATA ȘI ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/ și este valabilă în perioada 30 Noiembrie 2021, ora 00:00 – 04 Decembrie 2021, ora 23:59, ora României.

ARIA DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI 

Campania se va desfășura online, pe site-ul https://pepanza.ro/.

DREPTUL DE PARTICIPARE

La Campanie pot participa persoane fizice, cât și persoane juridice (numite in continuare ”Cumpărător”) care cumpară online de pe https://pepanza.ro/.

PRODUSE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

În campanie intră produsele canvas de tip stoc și cele personalizate. Atât produsele de tip stoc, cât și cele personalizate se regăsesc pe site-ul https://pepanza.ro/. Nu fac obiectul campaniei serviciile extra.

MODUL DE DESFĂȘURARE AL CAMPANIEI PROMOȚIONALE

La achiziționarea tablourilor, atât de tip stoc, cât și personalizat, pentru comenzile a căror valoare depășește 129,99 lei, transportul va fi suportat de către Organizator. 

PROCESAREA COMENZILOR

Fiecare client va fi contactat pentru confirmarea comenzii. Confirmarea se va realiza către numărul de telefon din comandă, fie prin intermediul mesageriei, fie telefonic.

Realizarea Tablourilor personalizate se va procesa în maximum 5 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea acestor tablouri se va realiza în maximum 7 zile lucrătoare de la realizarea comenzilor. 

Livrarea Tablourilor de tip stoc se va face în termen de maximum 7 zile lucrătoare oriunde în țară, din momentul realizării comenzii.

TRANSPORT

Transportul comenzilor este realizat de către firma de curierat DPD România.

Atât în cazul achiziționării tablourilor canvas personalizat, cât și în cazul celor de tip stoc,  transportul va fi suportat de către Organizator, in cazul comenzilor de peste x lei. 

SESIZĂRI

Dacă Cumpărătorul dorește să transmită sesizări sau reclamații Organizatorului va utiliza adresa de mail sesizari@pepanza.ro.

Campania de 1 Decembrie se supune procedurii de retur prevăzută pe site-ul Pepanza.ro, la secțiunea Termeni și condiții, https://pepanza.ro/termeni-si-conditii/.