Cadouri personalizate pentru cei dragi

Cadouri Personalizate

Se apropie ziua cuiva drag? Te pregătești pentru o nuntă sau un botez? Vine aniversarea voastră? Încearcă să le oferi apropiaților cadouri personalizate și vei vedea cât de ușor este să îi impresionezi! Recomandarea noastră este să oferi un tablou canvas personalizat cu o fotografie dragă, acesta fiind un cadou special, apreciat de oricine. Dacă nu ai mai dat comandat un tablou canvas până acum, citește câteva informații și află de ce poate fi cea mai bună soluție pentru un cadou de suflet.

Tablourile canvas – cadouri personalizate ideale pentru orice ocazie

Un tablou canvas personalizat înseamnă printarea direct pe pânză a unei fotografii personale. Pânza este apoi montată pe un cadru de lemn special, căruia i se pune și o agățătoare. Astfel, tabloul este gata de agățat direct pe un perete din casă, de la birou sau dintr-un local.

Montarea unui tablou canvas presupune mai mulți pași, ce trebuie efectuați cu grijă de către un personal pregătit special. De asemenea, materialele folosite, echipamentul de printare și cerneala sunt foarte importante. Dacă toate acestea sunt de calitate, iar montajul se efectuează cu grijă, tabloul va ieși perfect.

Tipuri de tablouri canvas pentru cadouri personalizate

În funcție de fotografia sau fotografiile alese, clienții pot opta pentru a face unul dintre următoarele tipuri de tablouri canvas, ideale drept cadouri personalizate pentru cei dragi:

  1. Tablou canvas personalizat simplu – o singură fotografie imprimată pe pânză și montată pe cadru de lemn.

  2. Tablou multicanvas personalizat – o imagine împărțită în 2, 3 sau mai multe părți, imprimate separat și montate fiecare pe câte un cadru de lemn. Împreună, vor forma imaginea inițială.

  3. Tablou canvas cu colaje – adică mai multe fotografii amestecate într-un colaj drăguț și imprimate pe aceeași pânză.

Cum îi poți surprinde pe cei dragi cu un cadou personalizat?

Tablourile canvas sunt o formă de artă modernă, la un preț accesibil pentru oricine. De asemenea, acestea sunt perfecte pentru a oferi prietenilor sau familiei cadouri personalizate pe care le vor ține minte mulți ani și le vor aprecia din suflet. Cu cât fotografia este mai frumoasă, clară, la dimensiuni și rezoluție bune, cu atât printul va fi mai reușit. Așadar, dacă te pregătești pentru o nuntă, spre exemplu, ne poți trimite o fotografie cu fericitul cuplu, pe care o vom transforma într-un tablou canvas personalizat.

Un astfel de tablou este foarte rezistent, un cadou personalizat inedit, original, care va fi foarte apreciat de către miri. Vor avea o amintire dragă, de care se vor putea bucura mulți ani la rând, în locul preferat din casă.

De asemenea, fotografia unui copil nou născut este perfectă pentru un cadou de botez sau o simplă fotografie din vacanță poate fi cadoul perfect pentru un iubitor de călătorii. Indiferent de ocazie, cu fotografia potrivită îi poți surprinde pe cei apropiați cu tablouri canvas unice, acele tipuri de cadouri personalizate care vor avea o încărcătură emoțională foarte mare pentru oricine.

Prețuri și dimensiuni pentru tablouri – cadouri personalizate

Din fericire, poți alege dintr-o multitudine de oferte. Prețurile tablourilor canvas diferă în funcție de dimensiuni. Intră pe site-ul nostru pentru o simulare și poți afla care este prețul pe care îl vei plăti pentru tabloul dorit.

Spre exemplu, cu doar 63 lei poți pregăti cadouri personalizate unice pentru oricine! La acest preț, poți oferi un tablou canvas personalizat de dimensiunile 20 x 30 cm, astfel că vei găsi cu siguranță prețul potrivit pentru tine.

Câteva exemple de dimensiuni și prețuri:

  • 30 x 40 cm – 121 lei
  • 30 x 50 cm – 85,5 lei
  • 35 x 50 cm – 147 lei
  • 40 x 60 cm – 120 lei

Alege dimensiunea dorită și comandă chiar acum un tablou canvas cu fotografia aleasă de tine pentru a oferi cadouri personalizate de neuitat!