Cadouri pentru familie – Cum realizezi cele mai cool seturi, cadouri unice şi combinaţii speciale

Cadouri pentru familie - Cum realizezi cele mai cool seturi, cadouri unice şi combinaţii speciale

Cadourile pentru familie sunt o ocazie minunată să le arăţi celor dragi cât de mult ţii la ei şi cât de tare îi apreciezi. Pentru a-ţi folosi creativitatea şi a oferi un dar pentru fiecare membru al familiei poţi realiza seturi sau cutii cu cadouri, cu câte un cadou pentru fiecare persoană în parte sau cu mai multe cadouri pe care aceştia le pot folosi. Astfel, vei obţine un dar original şi cu siguranţă îţi vei surprinde familia. Avantajele nu includ numai un cadou creativ, ci şi mai puţin timp dedicat pentru a alege un singur dar pentru toţi membrii sau de a alege câte unul pentru fiecare dintre ei.

Realizează seturi cadou pentru familie: ambalajul şi împachetarea

Tablou canvas Think outside the box

Un set cadou pentru familie include şi un ambalaj deosebit şi o împachetare atentă. După ce ai analizat ideile de cadouri pentru familie şi ai ales obiectele pe care le vei dărui, optează pentru o cutie şi un ambalaj care să le cuprindă şi care să arate special. În acest sens ai mai multe variante din care poţi alege:

  • Cutiile de cadou gata făcute. Pe internet şi în magazinele de home&deco poţi găsi mai multe modele. Dacă este vorba despre un cadou de Crăciun, cumpăra o cutie cu teme specifice, iar dacă este o aniversare poţi cumpăra una cu mesaje de la mulţi ani. Indiferent de tipul de cutie pe care îl achiziţionezi, asigură-te înainte că este destul de încăpător pentru toate darurile alese. Mai apoi, vei putea ambala cutia în hârtie de cadou.
  • Cutiile realizate de tine. Din cutii de pantofi sau ambalaje de la supermarket poţi realiza o super împachetare pentru un set cadou. Înarmează-te cu puţină răbdare, adeziv, abţibilde decorative, culori şi urmăreşte tutoriale pe YouTube sau pe Pineterest pentru a realiza cutia de cadou.
  • Împachetarea în hârtie de cadou. Acesta este ultimul pas atunci când ai pus deja toate cadourile pentru familie în cutie. O poţi face tu acasă cu hârtie specială, o foarfecă şi puţin scoci, iar tutorialele online sunt din nou o sursă bună de inspiraţie. Hârtia de împachetat se găseşte în hypermarket-uri, magazine home&deco, librarii sau chiar online. Dacă preferi să împacheteze cineva mai îndemânatic cadoul, poţi ruga personalul unor magazine sau standuri de profil să te ajute contra cost sau poţi căuta pe internet locuri unde se oferă acest serviciu.

Ce ar putea conţine cadourile pentru familie?

2 cadouri pentru intreaga familie

 Atunci când realizezi seturi de cadouri personalizate pentru familie poţi alege să incluzi numeroase daruri, care să le aducă zâmbetul pe buze fiecăruia dintre membri. Iată câteva idei de pus în cutia de cadouri pentru întreaga familie:

  • Cărţi, CD-uri şi jocuri de societate. Astfel de cadouri pot fi alese în funcţie de preferinţele fiecăruia, astfel poţi alege un joc de societate pentru fraţii şi surorile tale, cărţi pentru părinţii tăi şi CD-uri cu muzica preferată pentru unchi şi mătuşi. Joacă-te cu combinaţiile oricum îţi place şi alege câteva produse care să îi surprindă pe cei dragi.
  • Tablouri canvas. Tablourile canvas sunt perfecte pentru a decora living-ul, dormitorul, biroul său orice altă cameră din casă. Poţi alege dintre tablouri feng-shui, tablouri cu flori sau tablouri motivaţionale. Un set cadou poate conţine un tablou canvas pentru toată familia alături de alte produse, sau câte un tablou pentru fiecare pereche de membrii.
Tablou canvas Do everything
  • Accesorii. Ideile de cadouri de familie pot cuprinde accesoriile, atunci când le alegi cu grijă pentru fiecare în parte. Bărbaţii pot primi brăţări din piele, iar doamnele şi domnişoarele brăţări cu şnur şi pandantiv ori lănţişoare cu diverse aplicaţii. Adăugă câteva accesorii în setul de cadouri, în special pentru cei ce le poartă cu drag.
  • Gadget-uri. Seturile de cadouri pentru întreaga familie pot conţine mici gandet-uri, cum ar fi căştile, brăţările fitness sau bateriile externe.

 Cadourile de familie sunt şi mai speciale atunci când sunt alese cu atenţie şi implică şi creativitatea şi originalitatea ta. Alcătuieşte un set cadou pentru membrii familiei tale şi surprinde-i cu daruri atent alese de care să se bucure indiferent de ocazie.

Sursa foto: Pexels.com