Black Friday pentru tablouri canvas!

Black Friday va avea loc pe 15 Noiembrie anul acesta. Pepanza.ro va oferi reduceri de până la 70% pentru tablouri canvas personalizate, dar și tablouri canvas stock și vă așteaptă cu drag comenzile pe 15 Noiembrie!

Nebunia reducerilor de Black Friday

Așa cum știm bine cu toții, Black Friday este o zi solicitantă și importantă, atât pentru clienți, cât și pentru comercianți. Pepanza.ro se va alătura nebuniei reducerilor de anul acesta și așteaptă cu interes toate comenzile pe site. Am pregătit reduceri de până la 70% pentru tablouri canvas și abia așteptăm să pregătim cele mai frumoase cadouri pentru voi!

Colegii noștri vor procesa cu atenție fiecare comandă în parte, iar pentru a evita orice greșeală, menționăm faptul că timpul de procesare a comenzilor va crește puțin, iar livrarea se va face în maximum 7 zile lucrătoare.

Mulțumim pentru înțelegere tuturor clienților noștri și vă invităm cu drag să ne vizitați site-ul pe 15 Noiembrie, de Black Friday, pentru a vă comanda tabloul canvas personalizat preferat. Poate fi o ocazie perfectă să rezolvați din timp o parte din cadourile de Moș Nicolae sau Crăciun. 🙂 Să înceapă reducerile!